-od 9600Se ti je bolja 9600Xt i Pro ali ti one nece trajati 3 god!
-kolko para mislis dat!
Eo dakle,danas sam shvatio da mi treba nova grafička.Neš mi nije radlia igrica,kaže treba pixel shader 1.1 ili više.E sad,stari mi je preporučio da kupim navedenu grafu..Tražio sam po njihovoj stranici kakva je ali ne uspijevam ja baš neš doznat iz toga.Pa da ne gomilamo postove tu,ako neko ima navedenu grafičku i ako ima iskustva s njom da se izjasni,zato što ja sad kupujem grafičku koju ču imati po par godina pa da odaberem pravi izbor.
Pa recite jel dobra,jel stara i još neš pridodajte.Nikad nisam imo grafe od Ati-ja nego samo od Nvidie pa i neznam,koja bi tvrtka mogla biti bolja!
Šta mislite o grafičkoj?
Hvala unaprijed,Babaa
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
-od 9600Se ti je bolja 9600Xt i Pro ali ti one nece trajati 3 god!
-kolko para mislis dat!
Ma neznam kolko para.500 kn možda-il više
kupi 9600PRO u ve-milu ti je 500kn...ja je imam i odlična je
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ta grafička ima 128mb?
Ja imam Connect3D Radeon 9550 secondary 256mb i zadovoljan sam, samo neznam koliko je i jeli skuplja od te što želiš uzeti..
A za koju ti igru treba?
Probaj nac rabljeni ATi Radeon 9800 Pro. Prodaju se za oko 400 kn.
ak ti paše pcie kartica onda preporučam 7300 gt u ve-milu 560kn
CARpeDiem*
mah,ljudi malo sam tražio šta da kupim,a pošto mi je stari znao koju mi je on preporučio(lol) karticunabavio je besplatno jednu karticu staru 6 mjesevi,Radeon 9600 Secondary Edition.Ali ja sam njemu reko da ću ja sebi kupit novu,ali problem je što ja imam 300 kn a mislio sam da imam 600.Tako da bih se mogo odlučit i za ovu a.k. ovu da ju kupim za jedno pola godine-godinu.Hvala!
ja ti preporučam 6600gt ako nađeš
Za 500kn mozes naci Nvidiu 6600GT rabljenu, to ti je daleko bolje od 9600.
Bookmarks