pa ak ti kaze da imas najnoviju verziju onda je vjerovatno imas
i valjda k700i a ne KI700i
Pozdrav ekipi!
Molio bih vas za malu pomoć, naime dobio sam od kolege KI700i koji je nekad bio na T-Mobile, ali ga je on dao otključati i debrandirati. Na njemu je instaliran software rev. R2AY004 pa me interesira koja je zadnja verzija sofware-a koja se pojavila za taj model. Posudio sam od frenda stalak DSS-25 i s njim pokušao napraviti upgrade preko Update Service, ali mi tamo javlja da imam najnoviju verziju?
Malo sam tražio po netu, ali moram priznati da sad više nisam siguran koja je zadnja verzija firmware-a?
Hvala svima na pomoći!
pa ak ti kaze da imas najnoviju verziju onda je vjerovatno imas
i valjda k700i a ne KI700i
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
a vidi, prvi rezultat pretrage u googleu za "k700 firmware"
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=66330
(a sto je to KI700i? Vidim da si cak 2 puta napisao isti naziv
pravi je K700i
iPhone 5s 16 GB
Sorry momci, u brzini sam krivo utipkao!
malo su me zbunile one slovne oznake (moja verzija počinje s R2A, a vidio sam neku R2L... pa sam mislio da su već dogurali s revizijama do slova L)
u brzini si 2 puta krivo naprisao naziv,da u brzini...
evo ja sam na stranom forumu lasyk napisao kako se sazna koji je najnoviji firmwire al je na eng pa mi se neda prevodit pa sam samo copy/paste (ja sam st0rm na forumu lasyk)
it's just logic.
this is the way how can you find the newest firmware of your phone for xample
w800 R1BC002 is old version but newer is R1BD001.why??
you can find out that every w800/k750/d750 firmware name starts with R1 and next letters are (on this xample) BC and BD.and now its easy because in alphabet C is before D!!and last 3 letters are 002 and 001. 002 is newer version of R1BC(002) and 001 is the first version of R1BD fw of w800!!!
mozd ovo i nije istina ali logicki bi trebala bit.
Zadnji uredio blizzard : 05-03-2007 u 13:07
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Koliko se sjecam jednom sam napisao da je zadnja verzija FW za K700i R2L001 ali to niko nije potvrdio. Vjerovatno je to samo bila experimentna faza i odustali od projekta. No procitao sam da taj FW drzi bateriju na 4-5 dana dok ostale verzije ''popiju'' bateriju za dan-dva, sto je slucaj i sa mojim K700i. Sad imam SX1, pa se manje bavim K700i.
Bookmarks