ja bi svoj stari se f500 malo dotjero ali neznam cime da ga obojam a da lici na nesto...pa ako neko ima kakvu ideju neka kaze..
ja bi svoj stari se f500 malo dotjero ali neznam cime da ga obojam a da lici na nesto...pa ako neko ima kakvu ideju neka kaze..
ljepo lagano skineš masku, i izoliraš ekran . nekakva ljepljiuva traka. i napraviš si pomoču ljepljive trake neku šablonu npr ako hočeš ofarbati samo jenu crtu bijelo a octtak crveno pa da ti mob izgleda ko viper.
i ka dfarbaš npr tu biljelu crtu onda osušiš i onda izoliraš ofarbani dio i kreneš dalje s farbanjem.
Eto ja bi npr za početka ga rastavio, očistio pa bi nakon toga promjenio ledice koje su na njemu naranđaste i stavio bi plave kakva je i boje tipkovnica. A za lakiranje moraš si sam boje odrediti i biti pažljiv s time. Ja sam to par puta radio na jednoj nokii i sve je to relativno, jednom ispadne super a drugi puta bezvez i tak. Najprije isprobaj neku kombinaciju boja u photoshopu i ako ti se svidi onda lakiraj. To ti je moj savjet.
Bookmarks