Kupio sam bas QTEK9200...i koju god igricu hocu instalirati kaze da nije valid win 32 application...
Jel ja nes krivo radim ili sta_ak su igrice u pitanju da li mi netko moze poslati link s igricama koje su kompatibilne s njim...
HVALA!!
Kupio sam bas QTEK9200...i koju god igricu hocu instalirati kaze da nije valid win 32 application...
Jel ja nes krivo radim ili sta_ak su igrice u pitanju da li mi netko moze poslati link s igricama koje su kompatibilne s njim...
HVALA!!
Radis krivo, da.. pokreces igre za PDA na PC-u..
Prekopiraj .CAB fajl na pocket pc i tamo ga pokrenes, nemoj otpakiravat .CAB fajl na kompu..
Hmmm...nije u .cab vec je zipan...a unutra je exe file....ja sam pokusao i ovako po tvom s tim failom al mi sada kaze da nije ppc aplikacija...a najgore je sto jest ppc aplikacija...Ne znam nisam nikada imao taki problema...imao sam Smarthphone motorola mpx200 i na njoj sam sve normalno radio...
S cime otvaras taj zip fajl ? WinRarom ?
Koliko fajlova ima sveukupno u tom zip fajlu ?
Ima zip fail....i kad njega raspakiram ima unutra jos 3...jedan je .exe ,.nfo, .diz
Da sa winrar-om...automatski mi ga sam otvara s njim..
Aha.. pa onda bi trebao exe fajl radit... Jesi procitao .nfo fajl ?
BTW.. o kojoj igri se radi ?
Worms_World_Party_v1.0.4_Arm_Ppc
Da kaze u njemu...samo da raspakiram i pokrenem .exe fail...a probao sam s jos nekim...al nece...Jednostavno ne mogu uopce pokreniti igrice na njemu.,..sta god sam probao mi javlja da ne moze...i da nije prava aplikacija..
Neznam odakle si skidao te igre.. probaj na www.ppcwarez.org
skidao sam s linkova na ovom forumu...al evo sada sam se rego tamo pa cu skiniti nes i probat..pa se javim... TNX...
heh...ne znam stari..ocito ja nes cijelo vrijeme krivo radim...
Evo malo opis mog nacina instaliranja...evo recimo s age of empires...koju sam skinio s tvoje stranice koju si mi dao..
Win rar -program kojim otvaram igricu.Ubacujem je na mobitel preko kabla(ne na karticu)
Pronalazim u mobu fail koji sam prebacio...pokrecem .exe fail...i onda mi javlja gresku...il da nije win32 aplikacija ili ppc aplikacija.
Kad ga raspakiram na compu i onda ubacim u mob javi mi da nije win32 aplikacija
Kada ga raspakiram direktno iz moba javi da nije ppc aplikacija...
Evo age of empires.. otpakiras fajl koji skines na komp i imas exe fajl, njega pokrenes na kompu i trebalo bi radit..
Nego.. koji je to uredjaj Qtek 9200 ? Jel to mozda Qtek S200 ?![]()
ma 9100....krivo sam napisao...tek sam naknadno skuzio pa nisam htio ispravljat sada...
BTW-bila mi je ukljucena neka zastita na compu pa mi zato nije htjeo odmah s compa instalirati...
Pokrenio je instalaciju...hvala ti puno...
Stavio sam neke gluposti za windows pa je zato zezao...
Nema na cemu.. eto bitno je da sad radi..![]()
Bookmarks