Covjece...ovo je bilo lako......kad bi se svi ovako lako dali nagovoriti
Salu na stranu...pokusavao sam naci linkove na neke teme na forumu na kojima sam bas objasnjavao taj omjer ulozeno dobiveno u ultra compact klasi...ali nije mi uspjelo (sramota...ali sto ces kad previse pisem)
Bit svega je da ti modeli u ultra compact klasi lice kao jaje jajetu, svi su manje vise slicnih performansi i slicnoa izgleda. Svaki proizvodjac ima svoje karakteristicnosti i na tome bazira svoj image i na taj nacin zadrzava vjerne kupce.
Realno gledano...kupnja foto aparata u ovoj klasi najneisplativija je kupnja, jer za prilicnu kolicinu novca kupac od aparata prilicno malo dobiva, gledajuci iskljucivo fotografske mogucnosti aparata. Istina je da kupas kupnjom aparata u ovoj klasi kupuje i image koji odredjeni modeli nose...kupuje na neki nacin i lijep privjesak, foto aparat koji je dizajniran da bude ukras uz svaku zensku torbicu ili svaki muski dzep. Dobiva proizvod koji ce mu pruziti prihvatljivu kvalitetu fotografija i mogucnost da zabiljezi trenutke koji su mu vazni, koji ce biti male mase i malih dimanzija i stoga vjerojatno uvijek uz korisnika.
Na poslijetku...ipak najbolji je onaj aparat koji najvise koristimo i svakako je neumjesno govoriti na nacin da se omalovazava nekoga tko zeli kupnju iskljucivo u ultra compact klasi ili da se deklarira kako takav o fotografiji nema pojma. Jednostavna cinjenica jest da ce necije fotografske potrebe potpuno zadovoljiti i jedan pripadnik ultra compact klase i u tome nema nicega losega. Lijepo je biti toliko realan i prosuditi svoje potrebe ispravno.
Tako u konacnici dolazimo do zakljucka kako je najbolji upravo onaj aparat sa kojim ce korisnik biti zadovoljan. Vjeruj mi neces biti nista zadovoljniji sa Ixusom u odnosu na mju a 100 eura razlike radje dobro zapij i pojedi sa ekipom kad se klinac/klinka rodi
Sto se videa tice...ako zelis nesto gledljivo...kao uspomenu...kamera ti je jedini izlaz i realno i potpuno rijesenje!

...kad bi se svi ovako lako dali nagovoriti
)
Odgovori uz citat
Bookmarks