u anketi nemas dosta mobova i nemos usporedivat dummy i symbian
E65
N93i
N80
8800 sirocco
6280
6310i
9300i
5300
prednost ravnom i jednostavnom mobitelu
prednost preklopnom mobitelu
prednost kliznom mobitelu
prednost smart mobitelu ili mobitelu većeg obujma
Dajte svoj glas i prokomentirajte zašto je baš taj model po vama najbolji ili najgori.
Zadnji uredio jalic : 04-03-2007 u 10:27
u anketi nemas dosta mobova i nemos usporedivat dummy i symbian
Zadnji uredio sonyck : 04-03-2007 u 10:31
pa gle svako svog konja hvali
Symbian (nest sam se zapalio za njega)
meni je naj symb nokia n76 izgleda savrseno![]()
KISI KISI
Mislim da ovo baš i nema previše smisla, jer ko što je sonyck rekao, nemožeš baš uspoređivati da li je bolji symbian ili "dummy"...
A što se tiče komentara za pojedini model, onda malo pogledaj i temu: najljepša Nokia, jer se tamo osim dizajna komentira i funkcionalnost...
BTW: izbor mobitela u anketi ti je LOL...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da koji izbor fali ti jedno 10 mobova
fali tu prilicno velik broj mobitela.nema SE i Samsunga npr.
Od ponuđenih N93i,a od neponuđenih E90. Oba moba jer su tehnički odlični, pogonjeni Symbianom,lijepo izgledaju,veliki su (= veliki ekran + velika tipkovnica). Cijena nije mala,ali po meni je prihvatljiva za takve telefone. Konkurencija nema takvo nešto pa da se usporedi
neznam bas dal je za n93 cijena prihvatljiva zbog tog sto nudi,oni su njoj nabili cijenu zbog pišljivog optićkog zuma.
Gle po meni imaju prednost ravni i jednostavni po izgledu te smartphone po softwaru.
Ne vjerujem da je samo to,mob je stvarno kvalitetno napravljen,ima stvarno velik display i tipkovnicu,UMTS,Symbian,Zeiss optiku... Ne vjerujem da bi takvo nešto bilo puno jeftinije kod konkurencije. To je ipak jedan od flagship modela. Da ne pričam o E90,taj će biti preko 7k,ali mislim da će vrijediti svaku lipu
a di ti je 3310
definitivno naj mob baciš ga s 2 kada odeš dole i sastaviš ga i to je to
baciš bilokoji od ovih novih mobitela s 0.5 metara ode ekran odoše flat i slični kabeli.......................
Ja sam velik fan symibiana tj nokie stoga dajem glas n80,ali defintivno naj mob je n95.Koji ce uskoro biti my presherskak god da se pise
![]()
8800 scirocco izgledom definitivno, heben mi je mob. A kaj se tice mogucnosti, onda bi izabrao n80, ona mi se najvise svidja dizajn/mogucnosti.
od symibiana koje sam imao (7650 , 6600 , 6680,6681 , n70, 9500 ,3250 i sad E60) i dumy-a (6030, 6230 , 6230i , 6233 , 6280 itd...) najbolji dojam mi je ostvaila E60 zbog čvrstoće i najstabilnijeg softa i naravno wifi-a, a na drugom mjestu 6233
Zadnji uredio Vatrogasac : 05-03-2007 u 12:01
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
po meni su preklopni mobiteli super![]()
zato kad ga imas u depu nejde ti na net ak ga malo lupis il da mi slika u depui puno su mi ljepsi
![]()
gdje ste cure prodao sam kravu)-:-)
Respect
ma nisu bas tako osjetljivi ovi novi mobovi,naravno da se nemogu mjerit sa 3310.neki dan nabavio ja 6280 i dao starom nek se malo s njom koristi i odma mu je pala s jedno 1,5 metara nis mu nije bilo nije se ni ugasio nit se ogreco.
nokia n76je dobra
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
najbolji tip mobitela mi je SE,iako se znaju nać pokoji dobri modeli nokie ili samsunga
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks