Izvorno postao CandyMAN Stvarno jos samo da nije malo preskupo mozda bi si ga i uzo ali mislim da je negdje oko 300 kn e da je 100-150 još bi se dalo razgovarati a zašto ne probaš sam napraviti natpis? izrežeš slova u nekoj plastičnoj foliji, prisloniš ju uz kućište i nasprejaš bojom po želji?
. If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Izvorno postao nijala a zašto ne probaš sam napraviti natpis? izrežeš slova u nekoj plastičnoj foliji, prisloniš ju uz kućište i nasprejaš bojom po želji? Pa zasto bi radio ciganiju od moba kad ovak kupi orididi i bok bok, pa nije to neka velika lovica... nijala, ipak je to mob a ne bajs,he,he!
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Izvorno postao wildbabe Pa zasto bi radio ciganiju od moba kad ovak kupi orididi i bok bok, pa nije to neka velika lovica... nijala, ipak je to mob a ne bajs,he,he! ovisi o tome kako se napravi! a neki ljudi vole raditi takve stvari sa svojim mobom (npr. moja sestra) jer je onda kao "jedinstven".
ma razmišljo sam ja več skinuti onaj tekst "walkman" I isprintat na onu ljepljivu foliju i ljepo zaljepit sastrene i na poklopac baterije. e a kolko je to pametno prosudite sami
e a jel bi pasala samo središnja maska od w810 na k750 ja mislim da bi
Izvorno postao CandyMAN e a jel bi pasala samo središnja maska od w810 na k750 ja mislim da bi Odgovarala bi ziher, ekipa je radila ovo na stranom forumu pa potrazi tamo malo...
Pravila foruma
Bookmarks