Izvorno postao nijala ne znam dal to baš ima u svim trgovinama za mobitele. probaj pitati u ovlaštenom SE servisu: EM SERVIS CENTAR ( Planinska 2, ZG) To je ovlasteni servis i tamo ne prodaju komponente za mobova, kao ni mobove... Nazovi ovlasteni ducan u maksimirskoj, jer bi tamo trebalo biti...01/2305-900
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Izvorno postao wildbabe To je ovlasteni servis i tamo ne prodaju komponente za mobova, kao ni mobove... Nazovi ovlasteni ducan u maksimirskoj, jer bi tamo trebalo biti...01/2305-900 ja sam tamo kupila novu naljepnicu za mobitel (onu što bude ispod tipki, s narančastim slovom W.). tako da vjerujem da bi mogli imati i ovo...
. If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Izvorno postao nijala ja sam tamo kupila novu naljepnicu za mobitel (onu što bude ispod tipki, s narančastim slovom W.). tako da vjerujem da bi mogli imati i ovo... Ja sam neki dan zvao da ih pitam nesto u vezi kupovine i veli mi zena da tamo vise nema maloprodaje... Ja sam maknuo t-mobile naljepnicu s prednje strane i treba mi ona original walkman naljepnica, reci koliko si platila svoju?
Pravila foruma
Bookmarks