jel ti nije 4 gb previše(nebi se miješao)![]()
ali eto da potvrdim imam 2gb player i na njemu oko 250 pijesama a muziku nisam mijenjao več mijesec dana, a kada se zasitim onda promjenim (15 min posla) i da imam gigu nebi bila puna.
Eto sad da pređemo na mob čemu 4 gb![]()
po mom mišljenju je giga dosta što se tiče glazbe. ajd eto 2 jel uvjek na mobu imaš nekih videa i cega vec ne.
U 2 gb ti stane oko 450-500 pijesama sigurno a u 4 onda oko 1000 ode kojih 700-800 neces nikad slušati 100% garantiram tako sam i ja bio pohlepan s ovim playerom a sad se kajem što sam bacio pare u zraka mogo sam ih ljepo"zapit"
eto sad imam karticu od 512 i sasvim je dovoljna ima oko 100 pijesama koje ne mijenjam eventualno koju obrišem pa stavim koju drugu. i imam dosta videa sto zajebancija što spotova i još uvjek imam dosta memorije. a za 1500 kn kolko košta kartica imaš još jedan dobar mobitel ili da nekažem čega još svega imaš
![]()
![]()
![]()

a mogo sam ih ljepo"zapit"
Odgovori uz citat
i nežalim se , imam dvadesetak mp3-ca (naravno sa smanjenom kvalitetom , iako ja neprimjećujem lošiju kvalitetu ) svaka pjesma po 1-2mb . imam 5-6 videa svaki po 4-5 minuta . I naravno negdje oko 150 slika . pa neznam ljudi moji što vi stavljate na te kartice u gigabajtskim razmjerima :!

Bookmarks