Ja sam imao nekoliko reklamacija kupljenih proizvoda u kutinskom HG Spotu, odnosno proizvodi bi nakon nekog vremena riknuli, ali svaki puta sam odmah dobio zamjenu.
Ja sam imao nekoliko reklamacija kupljenih proizvoda u kutinskom HG Spotu, odnosno proizvodi bi nakon nekog vremena riknuli, ali svaki puta sam odmah dobio zamjenu.
Ja sam kupio komp kod njih prije 5-6 godina i nist nije valjalo osim procesora i graficke.....bil je non stop na servisu i kad se to promjenilo radio je ok. I sad kuoujem kod njih i nemam primjedbi....narucim iz Zg-a u dučan u KC i kroz dan-dva roba dođe i sve super .....jedino su jednom izgubili hard![]()
Pa dobro koji je vama vrag?
Zasto kupujete negdje gdje vam ne pase? Ne kuzim...ako je nesto zgrebano, strgano, koristeno ili jednostavno ne odgovara onome sto trazite zasto na kraju kupite?
Nis mi nije jasno
I onda herojske price ja cu ih tuziti ja cu im napraviti sranje..ma dajte ljudi, pa nismo decalijepo ga steras u kujac (prodavaca) i odes dalje...
Kaj se tice HG spota nisam kupovao puno kod njih (par mobova jos dok su bili na staroj lokaciji, digitalac i pokoju komponentu u ovom novom) i nisam imao neke probleme...
Bookmarks