a joj sramota jos jedna za hgspot iskreno receno tamo sam kupio komp prije 4 godine i prezadovoljan sam al eto sta je tu je nisam imao problema sa njim i stvarno sam sretan... cujem od masu ljudi da hg spot ne valja vjerujem ljudima al eto ja se jos nisam opekao na njih... a desavaju se sra**** hehei to mi nejde u glavu odi sad do 15h imas vremena mislim da ti rade subotom odi tamo i vrati ga nazad reci puni iznos u lipu zelis nazad i to je to reci da malo koji barataju sa sitom tj oko tih cjenika da paze i neka im skinu od place to je tvoje pravo da im kazes a oni ce sami odluciti sta ce sa njima napraviti... dat im upozorenje ili da prouci kartu i italije i ode sa posla...

i to mi nejde u glavu odi sad do 15h imas vremena mislim da ti rade subotom odi tamo i vrati ga nazad reci puni iznos u lipu zelis nazad i to je to reci da malo koji barataju sa sitom tj oko tih cjenika da paze i neka im skinu od place to je tvoje pravo da im kazes a oni ce sami odluciti sta ce sa njima napraviti... dat im upozorenje ili da prouci kartu i italije i ode sa posla...
Odgovori uz citat
Bookmarks