Pod slab mikrofon pretpostavljam da si mislio na slabu glasnoću u slušalici..

Što se tiće tog moba mogu reći da je izvana jednostavno savršen. Nema škripanja i veliki plus je to što je kućište donekle napravljeno od metala. Izvana je bombon, a čak mu je i kamera vrlo dobra u normalnim uvjetima (bez problema sam slikao A4 papir s tekstom i to doma prelistavao na kompu). Ekran je isto tako odličan iz svih kuteva (jedan od boljih koje sam vidio), dok je mali problem čitati ga na suncu. Najveći problem je u softu. Softverski je jednostavno ukakan.. Prvo, ako brzo pišeš poruke, zaboravi na to jer će ti mob gutati slova. Drugo, spora galerija do bola, a kod pregledavanja slika u fullscreenu ne možeš se pomicat strelicama naprijed-nazad, nego moraš izlaziti iz slike pa odabrat sljedeću i tako za svaku.

Kad sam ga ja imao, postojao je taj problem sa glasnoćom u slušalici i do tog dana nije bilo novog softa za njega. Uvjeren sam da bi boljim softom mogli ispraviti sve ove sitnice, kao i problem sa slušalicom.. Do tad je mob neupotrebljv u bučnim prostorima, a kolko me pamćenje služi, mob nema ni loudspeaker (neka me netko ispravi ako sam u krivu).

Zaključak: hardverski jako dobar i malen telefon sa odličnom futrolicom, ali softverski mu funkcionalnost pada te je ograničena u sms-u i pozivima. Ti procjeni što ćeš.