Uskoro dolazi HTC Advantage, naslijednik MDA PRO..
znaci zanima me nesto ala MDA Pro...jel ima jos sta takovo na trzistu..
znaci da ima GSM i VGA display..
Uskoro dolazi HTC Advantage, naslijednik MDA PRO..
mislim da je i-mate Ultimate 5150 prava stvar za mene..
cim sam ga vidio..rodila se ljubav...jos da se rode nofci i da dodje u prodajuhehe
Da.. I-Mate Ultimate je isto oke, samo sto nikad nece doci u HR u prodaju, jedino da ides negdje van po njega..
Dobra vijest za sve ljubitelje i-matea, stariji modeli bi uskoro trebali doci u ducane, a ovi noviji par tjedana nakon sluzbenog izlaska.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ima li novosti o dolasku i-matea kod nas? koji modeli su došli i gdje ih ima za kupiti...
99% ducan, upravo imam kod sebe neke starije modele; JAQ, JAQ3 i SPL. Ako netko hoce fotke ili nesto...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ako se ne varam i-mate kupuje uređaje HTC?
Ne, HTC ih je napucao nedavno.
www.gadgethive.com
Bookmarks