Dali je dosao kraj Benq-u ?
Mislim ja imam svoje mishljenje o Benq-u i bez uvrede.. ali ovo sam i ocekivao.. lol
Dali je dosao kraj Benq-u ?
Mislim ja imam svoje mishljenje o Benq-u i bez uvrede.. ali ovo sam i ocekivao.. lol
Sumnjam da je dosao kraj Benq-u, jer se radi o firmi puno vecoj od njegove mobilne divizije, koja propada...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
BenQ kao firma i proizvođač poveći sumnjam da će propast...al ovo sa njihovim mobitelima i suradnjom sa siemensom izgleda da hoće...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
i panasonic je odustao od proizvodnje mobitela(osim na japanskom i korejskom trzistu),ali to ne znaci da propada u globalu,zar ne?!
ma fučkaš Benq-Siemens , imao sam c81 el71 i ef81 i riješavao ih se za dan i pol koliko su loši bili... uopće mi nije žao prekida te suradnje izmedju Benq i Siemensa
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Šteta,ode još jedan proizvođač. Makar ne kužim kako,jer su za malo lovu radili OK mobove. C81 se može mjeriti s bilo kojim mobom u nižoj klasi,a košta manje od 1000 kn. Vjerojatno je imidž napravio svoje,ljudi će radije platiti duplo više na neku Nokiu samo radi natpisa iznad ekrana
Steta, ako se uzme u obzir da su ova 3 koja se spominju bili prvi mobiteli koje su napravili kao benq-siemens onda su sasvim ok i sigurno bi bilo odlicnih mobitela s vremenom... Meni je zao sto se povlace jer mi nista ne smetaju ako ne rade dobre mobitele, necu ga kupit i problem rjesen a postoji mogucnost da izade nesto sto ce mi se svidjet...
Izgleda Da Je Bilo Dosta Nezadovoljnika I Zato Im Se I Dogadja To Sto Se Dogadja.
Na ebayu prodaju ono što je ostalo od mobilnog dijela, od stolica, cvjeća do kopjutora....BS je nažalos otišao s naših krajeva zauvjek...
Ja mislim da je dosao kraj...iako imam EL71 i super sam zadovoljan njime mislim da je njihovim mobitelim dosao kraj...primjera radi vise se kod nas koliko sam ja vidio gotovo nigdje ne moze naci njihov model za kupiti...po meni steta,ali sta je tu je![]()
Snoopy
Ne znam za vas,ali ja sam imao prilično dobra iskustva s njima. Kupio sam S65 kad su mi svi frendovi pljuvali po Siemensu,i moram reći da se nisam pokajao. Naprotiv. Dva frenda imaju one Tele2 C81 i oba rade perfektno. Mislim da je ovo više problem imagea firme nego nekvalitete samih proizvoda. Koliko se ljudi tužilo na novije serije Nokija,pa se opet super prodaju. U marketingu je stvar,a to je bila BS-ova slabija strana. Kad se samo sjetim SL91,iskreno požalim što su propali...
Vi svi brkate stvari....propao je njemački dio Benq-Siemesa kojeg je Benq odlučio pripojiti sebi kako bi došao do patenata....nakon cirka godinu dana Benq je odlučio prestati financirati njemački dio divizije što je prouzročilo bankrot njemačkog djela....tako da nema govora o smrti Benq-a kao takvog jer je Benq Mobile mnogo veći od samo njemačkog djela....
Znači ne propada mobilna divizija Benq-a već se je Benq sramotno riješio njemačkog djela!
The bankrupt German handset business of Taiwan's BenQ Corp
Ovo boldano je najvažnije......
Ovo je velika stvar kada vlasnik Nokia-e kaže ovako nešto....skidam kapu...naravno da su to činjenice......kao što sam naveo prije,nisu propali i moguće je da ćemo vidjet nešto takvoga kao što je SL91,samo je pitanje da li će biti distributera u Hrvatskoj,a ja se nadam da hoće.....
Ti si ih se rješava zbog toga što ih nisi poznavao,a ne zato što su loši jer nisu ništa lošiji od ekvivalentne Nokia-e.....to ti govori i veliki broj super zadovoljnih korisnika,kojih ima kudikamo više od vas jako nezadovoljnih....isto bi bilo i samnom da kupim Nokia-u,nikada ne bih bio zadovoljan i sretan i promjenio bi i ih za 5 minuta....
Zadnji uredio Vedo : 02-03-2007 u 20:19
Sry,malo sam ti skratio post čisto radi preglednosti.
Uglavnom,nije mi namjera pljuvati po nijednom proizvođaču,nego reći da svaki od njih može imati lošu seriju (S65-ice su Britancima masovno crkavale,ja nisam imao problema,6280-ice također,ja opet nisam imao problema...). Problem je u tome da dosta ljudi oblikuje svoje mišljenje po rekla-kazala sistemu. Dva prijatelja mu mogu reći da Benq Siemens ne valja,i za njega od tog trenutka Benq Siemens ne valja. I tako se skupi gomila takvih ljudi,a pravih nezadovoljnih korisnika je možda 5-6%. To je pokopalo BS. Nisu se uspjeli iskopati iz te negativne percepcije javnosti i mogli su napraviti deset odličnih mobitela pa im to svejedno ne bi pomoglo. Gomilu puta sam se susreo s frendovima/poznanicima,krene priča o mobovima i netko izvali :"Siemens je krš,ne bih ga nikad kupio." Pitam ga je li ikad imao S/BS mob. Odgovor je u 90% slučajeva negativan... Pametnome dosta. Iz ovog isključujem vlasnike koji su se opekli,oni imaju pravo pljuvati koliko god hoće jer znam kakav je osjećaj dati par tisuća kuna za nešto čime nisi zadovoljan
Slažem se sa s tobom...i ja imam iskustva gdje veliki broj ljudi koji nikada nisu imali Siemensa u rukama govore kako je to sranje od moba.
Ja sam osobno kao svoj prvi mobitel odlucio uzeti bas Siemens i to C25Vjerovali ili ne na taj mobitel još dan danas znam razgovarati i slati poruke iako stalno mora biti na punjaču budući da je baterija "izdahnula".Nakon toga sam imao M35...e to je po meni tada bio mob...pa M55...kojeg dan danas moja stara koristi i baterija mu traje 2 dana bez beda.Potom CX65...nakon toga Motorola 235 čisto da vidim kako je to imati drugi tip mobitela...Imao sam je 3mj.i prodao jer nisam jednostavno mogao bez Siemensa.
Sada sam si nedavno priustio zadnji EL71 koji su još imali u TM-u i nisam požalio.Više nego zadovoljan sam njime...Ne znamm koji ce proizvođač biti moj sljedeći izbor ako BS-a više ne bude na našem tržištu,ali u svakome slučaju za Siemens tj. BS me vežu pozitivna iskustva...![]()
Snoopy
Tema o propasti njemačkog dijela BS-a postoji već duže vrijeme na forumu. Nepotrebno je o istom raspravljati u dvije teme.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks