fizički 6288 ima mrvicu veći...ali opet zbog stereo zvučnika i predobre tipkovnice 6233 bi bio moj izbor,jedva čekam nasljednika![]()
fizički 6288 ima mrvicu veći...ali opet zbog stereo zvučnika i predobre tipkovnice 6233 bi bio moj izbor,jedva čekam nasljednika![]()
ja trenutno posjedujem 6233 i sluzi me odlicno! posebno sam impresioniran kvalitetom slike, brzom konekcijom sa comp-om i njegovom tezinom...
istina, malo je veci (za razliku od mobitela trece i cetvrte generacije) ali je definitivno okarakterisan sa najboljim performansama od svih nokia do svog modela!
kada se jednom naviknes na stereo zvuk iz 6233, vjeruj mi svi ostali fonovi ce ti imati odvratan zvuk
provjereno !!
jedina moja zamjerka na 6233 je premali glavni font..za sms se moze povecani, no onaj kroz menije je malo presitan, no to je individualno....
trenutno je to best buy fon....
eventualnno SE w810 koji ima dosta dobroga u sebi....
6300 je fon kojemu ce cijena jako brzo pasti i definitivno nije bolji od 6233...
losija baterija, metalni dijelovi primaju brzo tragove koristenja, jedan zvuckin na poledjini, dakle tesko da ces ga cuti kada ti je u dzepu...soft isti kao i na ostalim modelima s40...
RoBee
Bookmarks