Imam dilemu, mislim ovih dana uzet novi mob..a neznam koji...mora bit normalne velicine,a veliki ekran...za oko su mi zapele 6233 i 6300..pa ak možete rec kaj je bolje, meni se više sviđa 6300 jer je tanji.....zahvaljujem
ili možda cak i 6288
Imam dilemu, mislim ovih dana uzet novi mob..a neznam koji...mora bit normalne velicine,a veliki ekran...za oko su mi zapele 6233 i 6300..pa ak možete rec kaj je bolje, meni se više sviđa 6300 jer je tanji.....zahvaljujem
ili možda cak i 6288
Zadnji uredio Ico : 12-03-2007 u 00:59
6300 ima kod nas???
6288 je super izbor!
Bar po meni jer je stereo i glasan kada zvoni kao 6233- što mi je pri vrhu kod izbora mobitela,
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...pa - http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=2220
...uz to - http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-6732827.html
...mislim da ih ima...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ma nemam ja namjeru kupovat u trgovini.....još nisam nikad...a ni necu...
kod 6288 mi je malo problem kaj je predebel, ili mozda ipak pricekat E65
6300 je cini mi se dobar izbor.tanak i eleganatan i ima sve dobre funkcije sa 6288.
6300 ili 6288. 6233 je ipak malo stariji model, pa ak hoces novije nekaj onda jedan od ova 2.
Hm... 6233 ili 6300... 6233 je 3G i ima infracrveno, ima stereo zvučnike, bolju bateriju i bolju rezoluciju videa... tako da bi se ja odlučio za 6233 bez obzira što je malo deblji od 6300
A što se tiče usporedbe 6288 ili 6233 to samo ovisi što preferiraš da li candy-bar ili klizni mob... A pošto si rekao da ti je 6288 dobeo i da bi pričekao E65, mislim da bi sa njim bio zadovoljan jer je symbian (za razliku od 6288/6233/6300)m rezolucija displeya im je ista, a ima i WLAN...Samo što će jerojatno biti malo skuplji kad dođe kod nas...
BTW: ovo bi moglo i u usporedbe modela...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ovak, mislim da ce trenutno moj izbor biti 6288, jer je najjeftiniji, glupo mi je sad kupovat 6300, a cijena ce mu jako brzo past kad dode u prodaju...kupujem 6288 i onda cu je mjenjat za e65....
to uopce nije los izbor.6288 je i dalje odlican izbor i nema greske jer se radi o vjerojatno najboljem series 40.
ja se nadam da sam dobro izabrao, malo me brine slajd o kojem svi loše pricaju...al nema veze...bit ce dobra..dobro izgleda, veliki ekran....
bez obzira što je 6233 stariji model,ja bi izabrao njega ili 6288 ovisi što preferiraš,candy ili klizni..
najveća glupost šta možeš napraviti je da uzmeš noviji a lošiji model,koji ima lošiju kvalitetu kučišta,lošiju baterij,lošiji video,nema stereo zvučnike,lošiju tipkovnicu..
6233 bi bio moj izbor i mob je jedan od naj što sam ih imao koristiti...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
e sad ste me zbunili...tloko hvalite 6233, a vidim da se oni rabljeni mogu nac za 1000 i sitno kn.....a koji vam je bolji, srebrni ili crni
6233 je vrhunski mob, vrlo je kvalitetno izrađen, tipkovnica je jedna od najboljih koje sam ikad koristio, stereo zvučnici razaraju, video u VGA rezoluciji. I naravno u crnoj boji.
ako ga nađeš za tu lovu,odma uzimaj..ekipa kupuje na pretplatu nešta povoljnije,pa prodaju i na dobitku su...best buy mob ziher...
meni i od d900 i k800 bolje,jedn. je jako user friendly..
kad se navikneš na njega,teško se maknuti...
uostalom d900 ima i po 1500kn kao i k800 što su vrhunski aparati,n72 ima i po 1100kn...cijene neki puta nije mjerilo vrijednosti moba i nemoj po tome suditi,jer po tome što je mob skuplji je moblji,što nikako ne stoji...
Moj sljedeći mob će definitivno biti 6233. Isto sam uzeo u obzir i 6280/6288, ali kad malo bolje pogledam - što manje pokretnih dijelova, tim bolje! Može slide biti čvrst, ali ne želim ni pomišljati što sve može puknuti kad padne.
Uopće nije bitno što je 6233 stariji mob (a na novijim nećeš ni dobiti niš novo osim možda prednje kamere ako ti treba), čak bi rekao da mu je to i prednost. Niža cijena, više ispravljenih bugova u softu... Neznam kako ti gledaš na starije mobove, ali recimo ja nikad nebi uzeo najnoviji mob na tržištu za recimo 2000 kn pa da svakim danom otkrijem neke bugove, pa nadogradnje![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
bas sam sad gledao 6233, i nekak mi je velik....to me sad malo muci...
pa i gledao sam ga uživo, ekran izgleda dosta malo sa obzirom na njegovu velicinu....tj muci me kaj sam jucer cijeli dan prckao po n73, pa mi je sad sve malo....
e to je već tvoj problem...da- n73 ima ekrančinu koju je teško nadmašiti...ali ak nemaš love za to,prekriži ga i izbaci iz glave,jer ti tako niti jedan mob neće odgovarati..
E upravo to... makar je rezolucija i na N73 i na 6233 ista (240x320pixela), u fizičim dimenzijama je velika razlika...
N73 ima veći displey, ali manju tipkovnicu, dok 6233 ima manji displey i malo veću tipkovnicu koja je ugodnija za tipkanje...
dimenzije displeyajel 6288 i 6233 imaju iste ekrane...
6233: 240 x 320 pixels, 30 x 40 mm
6288: 240 x 320 pixels, 35 x 45 mm
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jel 6288 i 6233 imaju iste ekrane...
fizički 6288 ima mrvicu veći...ali opet zbog stereo zvučnika i predobre tipkovnice 6233 bi bio moj izbor,jedva čekam nasljednika![]()
Bookmarks