mozes tako da uploadas stvari na rapid i onda za svaki dw koji ti neko skine(neko moze sa istom ip skinut 5 max neke a da dobis bod) dobis po jedan bod, a da dobis premium acc ti treba 10 000 bodova
srteno
Da li je ikako moguce postati onaj premium account user, a da se ne plati ona cijena sto oni traze????
Pojednostavljeno, da li se moze kako to ilegalno obaviti?????????
To me zanima jer kad god hocu ic nesto da skinem nece da mi otvori jer kaze da se isti taj file skida vec, sto nije slucaj!!!!!!
###1410989180026
mozes tako da uploadas stvari na rapid i onda za svaki dw koji ti neko skine(neko moze sa istom ip skinut 5 max neke a da dobis bod) dobis po jedan bod, a da dobis premium acc ti treba 10 000 bodova
srteno
Kamen po kamen palača....bod po bod premium account..hehehe![]()
Imaš na netu fora kako se riješiti onog štopanja i imaš onu foru sa mjenajućim ip-om ako ti to išta znači.
Progooglaj malo....
da, ali i ti bodovi moraju se zbrajat na neki acc, dakle, moraš imat otvoren. al evo najiskrenije, meni nije jasno u čemu je takav problem kupiti acc, bar sad je dostupan i preko paypal-a, a cijena je toliko sramotna da ne govorim. pogotovo za one koji to iskorištavaju u neograničenim mjerama.....
teško je pronaći proxy koji je u tom trenutko slobodan za DL sa Rapida a solidne brzine
najjednostavnije postani moderator na h2k i dobiješ free pristup raznim accountima lol
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Odakle pokušavaš skinuti taj file? Ako ga skidaš sa kompa iz neke mreže (faks, dom...) i ako netko skida već nešto sa Rapida, ti nećeš moći jer imate iste IP adrese prema netu - tako da je taj slučaj itekako moguć.
A za nabaviti Premium acc nije loše da se dogovoriš s nekim kolegama i skupa date pare..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
120 kn/3 mjeseca = 1 kn/dnevno
dovoljno opisuje ova rečenica...Hello, zerobravo!..........In the last 5 days you have downloaded 26134 MB.
mogučnosti da imaš premium, a da nije kupljen, su blago rečeno nikakve. i ono što dobiješ na nekim forumima, to je isto ekipa kupila, pa stavila plugin za VB da se koristi u odnosu na broj postova, al nije haknuto.
da, znam, ne moraš me podsječat. za vikend sam mirani limit je 20 GB u 5 dana, zato i piše In the last 5 days............
Bok. Pisem prvi put na ovom forumu i nadam se da mi netko moze pomoci u vezi rapida. Zelim kupiti premium account ali neznam kako. Vidim da je jedina opcija za kuonju preko pay pala,ali pay pala nema u hrvatskoj. Zna li netko ima li neki jednostavan i brz nacin za kupnju a da se moze kupiti iz hrvatske? Ako netko ima s tim iskustva molim da mi odgovori.
pay pala ima u hrvatskoj. postupak je vrlo jednostavan, preko pay pala registriraš bilo koju kreditnu karticu, dobiješ na mail login sa svim podatcima, i kupuješ po potrebi bez ikakvih problema. podatke za login na premium acc dobiješ istog trena.
Koliko dana traje link bez da se download-a? Govorim o free download.
30 dana, onda ga skidaju. ali to je uvjet da uploada bilo tko, onaj ko nije premium user. onaj ko uploada preko premium accaunta, ne briše se sve dok sam korisnik ne obriše koji je uploadao, ili dok mu ne istekne accaunt.
45 days without download
Ovo pise na jednom linku. Zato pitam
nije tesko skupit bodove ja i kolega skupljamo skroz i uvjek imamo viska bodova za iduci mjesec premium s tim da uvjek imamo minimalno 3 premium acc
Ima mnogo trikova kako bez premium acc. skidati kao da ga imas.
Naravno da mnogi od njih ne rade ali nade se jedan u milijun da radi.
Najlakse je onima koji imaju promjenjivu ip adresu. Izbrisu sve tragove sa neta(cookies,itd.), rest komp, imas novu ip adresu i nastavis skidat.
A ja koristim ovu stranicu http://homemadespacecraft.com/cgi-bin/duotwe.cgi (ja mislim da je vec bila spominjana na ovom forumu).
Bookmarks