Al im je super tarifa, malo je jeftiniji poziv prema drugim mrežama od 7-19, ali su zato oderali na porukama...I kolko vidim u njemu nema više simpa broja iz drugih mreža, a to će biti osnovni tarifni model kojeg dobiješ kad kupiš novu karticu.
![]()
Od 1.4. se mijenjaju tarife, detalje na:
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-30-00.asp
S danom 1. travnja 2007. godine uvodimo novi tarifni model Simpa Plan za prepaid korisnike te ukidamo postojeći S3 tarifni model.
Ukidanjem postojećeg S3 tarifnog modela prepaid korisnici neće više imati pogodnost korištenja opcije Regija.
Al im je super tarifa, malo je jeftiniji poziv prema drugim mrežama od 7-19, ali su zato oderali na porukama...I kolko vidim u njemu nema više simpa broja iz drugih mreža, a to će biti osnovni tarifni model kojeg dobiješ kad kupiš novu karticu.
![]()
poruke su bezobrazno skupe na ovom tarifnom modelu![]()
![]()
Osim da uvode nove usluge i unpređuju postojeće oni svaka tri mjeseca mijenjaju nazive tarifa![]()
bas zalosno, imam 098 broj, ali ako ovako nastave stvarno se u potpunosti prebacujem na tele2, sto je previse je previse
![]()
![]()
![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
...jednostavno ne razumijem što žele s time postići... mjenjajući tarifne modele samo zbunjuju korisnike...pa više se ne mogu ni sjetit svih tarifnih modela koje su bile u Simpi otkad postoji...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim da je to zbunjivanje i cilj; lako je za nas koji pazimo i pratimo situaciju, ali većina nažalost to ne čini. Na ovaj način vjerojatno misle da su im nešto snizili cijene.
Doduše, kako svatko ima pravo izbora nikoga ne žalim, ali niti krivim![]()
Jeli itko od vas uopće pročitao link iz prvog posta ili ste uvjerili sebe da znate o čemu se radi?Riječ je o ukidanje starih tarifnih modela koji se već dugo nemogu izabrati.
Ali se tamo spominje i ovo:
"...svim novim prepaid korisnicima T-Mobile tarifni model Simpa Plan također će biti postavljen kao osnovni tarifni model."
Nastavak:
Htio sam samo sugerirati da se ukidaju i tarife:
Simpa Stil, Profi i Ekipa
A to znaci da ipak mijenjaju i one nove tarife.
Zadnji uredio Inovator : 02-03-2007 u 23:39
Pa ne ukidaju se te tarife nego samo S3 tarifa.
Ili se varam?!
s3 tarifa je ukinuta već neko duže vrijeme - smao se oni korisnici koji su bili na njoj dok je bila "aktivna" sada prebacuju na ovu novu.
Požurio sam se otvoriti link kad ono razočaranje. Nisu se baš iskazali.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks