ocigledno je da svatko ima drugacija iskusva... i kao sto toninjo kaze,svatko ima pravo na subjektivno misljenje. moje misljenje o tele2,se stvara pod uticajem situacija i dogadjaja koje ja dozivljavam kao korisnik tog operatera(da ne spominjem koliko puta sam vec zvao SZK i je**** im sve po spisku zbog sumova i lose kvalitete signala pri razgovoru...pa tako sam morao i sinoc) ali ocito u drugim dijelovim HR ljudi nemaju istih problema.
i u mom mjestu je VIP-ov signal najbolji,jaci od t-comovog...ali kada sam napisao da VIP ne smatram konkurentnim,to je zbog mog osobnog misljenja da za iste pare(cijene) kao t-mobile ne nude nista posebno... ove svabe,privlace korisnike stvarno dobrim mobitelima,i njihovi pretplatnici obicno i produzuju ugovore,bez obzira sto su preskupi u odnosu na tele2... a za vip nisam bas siguran da je tako.
cak mi se cini(isto iz osobnog iskustva) da puno vise VIP-ovih korisnika prenosi broj na tele2 nego t-mobilovih korinika. znaci da kvaliteta signala ipak nije sve...jest da je i njihova SZK meni najbolja,ali oni nemaju niti takvu ponudu niti usluge(povoljne) koje bi mene zaintrigrilale... sta god naprave,konkurencija vec nudi,povoljnije. a i jos su sami sebi lupili samare sa nekim uslugama(kao sto je npr. homebox)i ponasanjem(npr. dogovorenim duopolom sa t-mobilomova,zatim zavrzlama sa 3p-solutions) tako da su vec na losem glasu. i mislim ako nesto ne poduzmu da bi uskoro mogli ostati samo na poslovnim korisnicima,za koje stvarno nude dobre uvjete.
ali sve je to subjektivno![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks