cuj "genije" forum sluzi da se na njemu "ispucamo",ja sam na pisao kakvih problema imam sa tele2...ako tebi smeta ti preskoci moje postove...ili napisi nesto,ali ne moras vredjati. ja nemam nista od toga da li ti meni vjerujes ili ne... cisto me zabole
iskreno,mozda i je bilo do VIPa,mozda zbog njihove reske poruke nisu dostavljene na vrijeme....ali opet imam problema i sa nekim mrezam van HR,pa namece se zakljucak da je ipak do tele2.
ja sam tele2 karticu kupio cim su dosli(jos dok se mogao birati broj,zato i imam dobar),i od tada ih koristim....i stvarno nisam imao nikakvih problema,sve do sada... kada sam potpisao novi ugovor sa prenesenim brojem.
cuj,kao sto vec rekoh...ja odavno koristim tele2. i signal je onakav kakav je i vipov, to stoji! ali ne uvijek...jer na vipu meni ipak nije bilo toliko sumova koliko sada imam. meni ne smeta...ali nekada je jako iritantno,pogotovo kada moras od sugovornika traziti da ti ponovi sta je rekao.
i ja stojim iza tvrdnje KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE.
a poruke za nesto vazno i hitno salje onaj koji nema vise na racunu,znaci NE MOZE nazvati a na cesti nema gdije kupiti bon.... zato je on meni poslao,a ja sam njemu odgovorio kao i ovom drugom,kojeg ne smijem zvati ako je mozda na nekom sastanku...ali uvijem mogu poslati sms.
uz sve probleme,ja sam jos uvijek za tele2,naravno zbog cijene...ali sam zao mi je sto sam potpisao ovaj novi ugovor za pretplatu...bilo mi je bolje na prepaidu

),i od tada ih koristim....i stvarno nisam imao nikakvih problema,sve do sada... kada sam potpisao novi ugovor sa prenesenim brojem.
da ne bude kasnije 
Odgovori uz citat

Bookmarks