Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 87

Threaded View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao radule Pregledaj post
    @Revo
    Saznao sam zasto ti nisu izbrisali br. iz imenika odmah kad si ih nazvao.
    Neki dan sam i ja zvao radi toga i lik iz SZK mi je rekao da se to radi utorkom, ja sam zvao u petak pa sam morao cekati do utorka i tad je br. izbrisan iz imenika.
    Mislim da je tako i tebi samo sto ti nisu rekli.

Ima neistine i prvom postu, signal je odličan jer su dobra oba i vipov i teletov u Os i okolici, pošalju sms prije isključenja.
    Poruke nekad znaju štekati na svim mrežama, mada i mene je to znalo izluditi u Tele2, i opet koga briga za to kako se odnose prema radnicima u SZK, nije njihov direktni poslodavac Tele2 nego neka firma koja se bavi s tim poslom. Odnis prema radnicima kreira tržište rada i konkurencija, a znamo kako je to u Vu.
    pa stovani radule..
    u vezi imenika...
    pa dobro odkle tebi takva objasnjenja da su mene izbrisali iz imenika..ali da mi nisu rekli??!!!
    a sto kazes kako to da ja 32 dan svaki dan provjeravam svoj broj na 881 i moje ime je tamo???a sto su to oni meni trebali reci??zvali su me 3 puta i svaki puta se neke gluposti bulaznili!!!
    aj daj mi to svoje malo pojasni...mozda sam ja malo preglup...mozda sam svaki dan provjerava vipov imenik??!!kakve veze ima petak i utorak u 32 dana???

= Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    to je i moj savjet...na pretplatu ni za zivu glavu.
    ok,ti mozda nemas problema sa njima,ja i tekako imam.
    i to ti ne daje za pravo da me tako izvredjas.
    cak sa SZK imam samo dobra iskustva,ali ovo sa racunom....mislim zasto bih lagao!?
    ja ne zelim slati poruku TPO i provjeravati koliko dugujem...ja zelim svoj racun,uredno (bar do 10. u mjesecu) sa ispisom svih poziva,
    a ne svaki drugi mjesec opomenu sa ukupnim dugovanjima...
    i vidis,meni se desilo upravo to,iskljucili su me bez ikakovog obavjestenja,niti ja nisam mogao zvati niti su mene mogli...nisam cak ni sluzbu za korisnike niti besplante brojeve mogao... morao sam nazvati SZK,sa drugog broja...i provijeriti u cemu je problem...moram ih pohvaliti da su me ipak "ukljucili" nakon sat-dva.
    a da poruke ne kasne....to objasni mom prijatelju(VIP) koji me dva sata cekao na cesti bez goriva,jer mi je zadnjom porukom(za zadnje pare na racunu) poslao poziv "u pomoc",i ja mu odgovorim da ne mogu doci,zatim posaljem drugom prijatelju poruku da ode po njega...naravno oboica su dobili poruke,ali tek kasno navece,a slucaj se desio malo poslije podne. sad kad god me vidi vice: J*** te tele2".
    a nekim operaterim van HR nije moguce poslati poruku...citaj mal forume,vidjet ces.
    sad,tebi signal valja,super....ali mrdni se malo od zagreba,pa ces da vidis...
    1. cesto zna pukniti
    2. sve krci(sumi je slaba rijec) dok razgovaras
    ne kazem da je uvijek tako,ali vrlo cesto.
    a koliko te briga za druge,pokazao si svojim misljenjem o radnicima u SZK...
    mislis da oni ne rade posteno!?
    da ne zarade svoju placu?
    nisam zloban,ali sve sto mogu reci je da bi bilo lijepo da ti i tebi slicni malo probate raditi za 1600kn/mj...skini se sa biroa i socijale,pa ces vidjeti kako je sa toliko para placeti racune i prezivljavati sa obitelji a da ti drzava ne placa rezije i nemas nista na crno sa strane....
    boli me k.rac za radnike szk....neka daju otkaz...nisam ja socijalna sluzba...neka idu raditi u švedsku...nek se zale premijeru a ne da ja moram odi ici u off...
    cisto nevjerujem da ti salju svaki drugi mjesec opomenu sa ukupnim dugovannjima...ako racun na polatis do 15 onda ti posalju sms poruku...a ako hne platis do 20 onda ti odmah stize opomena doma sa psotom..a ako ne rjesis do 1 onda te iskljuce...cisto nevjerujme da je to bilo kako ti kazes...bolje pitaj postara gdje ti to odnosi racune...nisi se sjetio da su oni mozda poslai a da je neko u posti zeznuo'??!!nisi se sjetio jer si htio odi se praviti pametan...
    a kako se nisi sjetio sa svojim vip frendom kojemu saljes poruke da mozd anije problem i Mućkama2 nego u vipu???!!a sto ako je vip imao problema da dostavom poruka??zasto bi to bile Mućke???
    manje pametovanja
    nadam se da vise necu ici u off
    adios
    Zadnji uredio Inovator : 02-03-2007 u 23:34 Razlog: @revo; nauci se quotat!

Slične teme

1. 555 Mobini internet Tele2
    By mateob in forum Tele 2
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 06-02-2007, 11:03
  2. Odgovora: 18
    Posljednji post: 23-06-2006, 11:20
  3. Tele2 nagradna igra, istina ili laz?
    By m... in forum Tele 2
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-06-2006, 10:30
  4. 150 000 korisnika Tele2