= Citat = Izvorno postao revo Pregledaj post
boli me k.rac za radnike szk....neka daju otkaz...nisam ja socijalna sluzba...neka idu raditi u švedsku...nek se zale premijeru a ne da ja moram odi ici u off...
cisto nevjerujem da ti salju svaki drugi mjesec opomenu sa ukupnim dugovannjima...ako racun na polatis do 15 onda ti posalju sms poruku...a ako hne platis do 20 onda ti odmah stize opomena doma sa psotom..a ako ne rjesis do 1 onda te iskljuce...cisto nevjerujme da je to bilo kako ti kazes...bolje pitaj postara gdje ti to odnosi racune...nisi se sjetio da su oni mozda poslai a da je neko u posti zeznuo'??!!nisi se sjetio jer si htio odi se praviti pametan...
a kako se nisi sjetio sa svojim vip frendom kojemu saljes poruke da mozd anije problem i Mućkama2 nego u vipu???!!a sto ako je vip imao problema da dostavom poruka??zasto bi to bile Mućke???
manje pametovanja
nadam se da vise necu ici u off
adios
cuj "genije" forum sluzi da se na njemu "ispucamo",ja sam na pisao kakvih problema imam sa tele2...ako tebi smeta ti preskoci moje postove...ili napisi nesto,ali ne moras vredjati. ja nemam nista od toga da li ti meni vjerujes ili ne... cisto me zabole
iskreno,mozda i je bilo do VIPa,mozda zbog njihove reske poruke nisu dostavljene na vrijeme....ali opet imam problema i sa nekim mrezam van HR,pa namece se zakljucak da je ipak do tele2.
ja sam tele2 karticu kupio cim su dosli(jos dok se mogao birati broj,zato i imam dobar ),i od tada ih koristim....i stvarno nisam imao nikakvih problema,sve do sada... kada sam potpisao novi ugovor sa prenesenim brojem.
= Citat = Izvorno postao radule Pregledaj post
Ljudi smirite sam malo, lupate gluposti.
Signal na Tele2 je kao korisnicima VIPa, znači vrlo dobar.
Pa ko još šalje poruke ako mora reći nešta važno i hitno, a uostalom ima i report da se vidi je li poruka stigla.
Zajebite te gluposti koliko para toliko i muzike, to većinom prosipa ekipa koja nije ni bila na Tele2.
Ja ipak gledam da što više pričam za manje novca pa biram jeftinije, a
ne da imam jedan br. za džabe,a ostale ni ne zovem.
Prije nego bilo šta potpisujete pročitajte ugovor da ne bude kasnije
cuj,kao sto vec rekoh...ja odavno koristim tele2. i signal je onakav kakav je i vipov, to stoji! ali ne uvijek...jer na vipu meni ipak nije bilo toliko sumova koliko sada imam. meni ne smeta...ali nekada je jako iritantno,pogotovo kada moras od sugovornika traziti da ti ponovi sta je rekao.
i ja stojim iza tvrdnje KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE.

a poruke za nesto vazno i hitno salje onaj koji nema vise na racunu,znaci NE MOZE nazvati a na cesti nema gdije kupiti bon.... zato je on meni poslao,a ja sam njemu odgovorio kao i ovom drugom,kojeg ne smijem zvati ako je mozda na nekom sastanku...ali uvijem mogu poslati sms.

uz sve probleme,ja sam jos uvijek za tele2,naravno zbog cijene...ali sam zao mi je sto sam potpisao ovaj novi ugovor za pretplatu...bilo mi je bolje na prepaidu