da li ja hvalim tele2? ne.
ja kazem da je tele2 mreza meni, dakle meni najbolja jer uslugama i cijenama odgovara mojim prohtjevima.
malo pazljivije pricitaj moj prosli post.
naravno da je vazno i potrebno kritizirat kako bi bili sto bolji, al nema smisla pljuvat po nekome. to je jadno.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jel moš na tele 2 slat mms-ove,video pozive i tako to?Čuo sam da je nemoguće,to je glupo
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
o boze dragi... ljudi dajte bar malo citajte, skupite neke informacije prije nego sto pocnete pisat
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja imam samo muke s Tele2, u Zagrebu sam pod sljemenom uopče nema signala, tj nešto ima pa nestane i tako a na vip odašiljače se nemogu prebaciti, ne dopuštaju mi
Neznam, meni je Tele2 OK, pogotovo kod cijena, mms i gprs svejedno nisam ni koristio na vipu. Bilo je je danput ono problem nikog nisam mogao nazvati "broj koji ste birali ne postoji", ali poslje je sve bilo ok.
Podrška je isto ok, nikad problema s tim kao ni sa signalom
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
čovjek se zapita jel ti to bila sila? netko te prisilio na tele2 ili što. pa barem je tad bilo izbora, za razliku od početaka GSM-a kod nas, kad je bio sam cronet.
Niko nije napisao da je mene neko silio ili druge.Jednostavno tako su reklamirali da si se zapalio za to..I eto kupio karticu i eto....Nema veze..
tomas, dobro si odgovorio, jedno je ako nekom ne paše neka mreža, ali kad
se neko pravi debil i priča gluposti onda je to nešto drugo.
Ja u biti ne kužim kome je namjenjen tomato. Nema roaminga, plaćanja parkiranja i ostali povremeno korisnih usluga ... valjda je dobar penzićima ...
P.S. Pa i djeci u osnovnoj i srednjoj školi (prvi razredi)
Nije ovo za mene ...
Tele2 Neče Imati Gprs,ni Mms Uopče,preskupo Im Je,ugovorom Su Vezani Za Vip,a Kad Im Istekne Onda će Produžit Ugovor,ali Mms Nije Bitan,jeftinije Je Preko Bloototha,a Slike Možeš Skidat S Interneta
Otkud ti takva informacija da nece imati? I ne bi smjeli produljivati ugovor s vipom, trebali bi postati samostalna mreza... I kakve pa veze imaju MMS i BT?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Po mojim informacijama Teletu je problem uvesti GPRS jer još uvijek nemaju svoju mrežu, a ni neće tak skoro (mislim na cijelu Hrvatsku), te im je jednostvano preskupo koristiti Vipovu.
Nije ovo za mene ...
slazem se....isto milsim da nece biti nista o gprs...oni nemaju svoju mrezu te mislim da se niti netrude pokriti hrvatsku nego samo vece sredine gdje im je velika koncentracija ljudi....
dobre su ovdje fore i komentari od ljudi da imaju problema sa dobivanjem dozvola za gradnju mreze...u biti gluposti...jos mi nitko nije odgovorio kako imaju problema sa dozvolama u lici a nemaju u zagrebu...pa nije moguce da im nitko nece u pustari od like da da dozvolu...hhahha...smjesne stvari...
u biti mucke hoce sto jeftinije....oni cekaju...vjerovatno ce produziti roaming sa vipom.....da bi mogli konkurirati smanjice sve svoje troskove na sto manje...ionako dolaze racuni na recikliranom papiru,nemaju svoje ducane....tako da nista od gprs-a....
Ja imam tri moba na, na Cronetu - Nokiu 9500, VIPu - SE P990i i Tele2 - D900. Putujem po cijeloj HR i sve tri mreže mi rade ok. Veza mi nije pukla već sigurno par mjeseci, nema nikakvih šumova i ostalih stvari na koje se žalite, a na telefonu dnevno provedem po nekoliko sati. Tele mi je definitivno najjeftiniji i najviše zovem s njega. SZK su sve loše, neznam koja mi je gora od koje, za sve što sam zvao ništa mi nisu uspjeli rješiti.
Bart
Do danas sam bio zadovoljan s Tele2, ali nakon što sam uplatio bon i oni ga dali nekome drugome, obećali da će taj problem riješiti u 48 sati i nisu, sada ozbiljno razmišljam da ugasim taj Sim.
Slao sam sa tele2 poruku za nagradnu igru (cijena poruke 3,66kn) i kaže mi da poruka nije poslana, ja opet probam i opet mi kaže poruka nije poslana.
Bezveze pogledam na račun i vidim da su mi naplatili 7,32kn kao da sam poslao poruke.
Zovem SZK i kažu mi da nisu oni naplatili poruke nego taj broj na koji sam slao i da sa tele2 samo za neke nagradne igre mogu slati sms, i da novac neću dobiti nazad iako poruke nisu poslane.
Katastrofa.
Bookmarks