Evo dobio sam obavijest SMS-om, ali stavili su i vijest online.
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-40-00.asp
Ukratko za 15 kn mjesecno besplatni razgovori unutar T-mobile mreze vikendom, uz naplatu 0.25 kn za uspostavu poziva.
Evo dobio sam obavijest SMS-om, ali stavili su i vijest online.
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-40-00.asp
Ukratko za 15 kn mjesecno besplatni razgovori unutar T-mobile mreze vikendom, uz naplatu 0.25 kn za uspostavu poziva.
lijepo. da bar uvedu i za nas pretplatnike nesto. ovo je kao vikend unlimited i to po dosta dobroj cijeni
iPhone 5s 16 GB
opa,ovo je dobra vijest iz t-mobilea.valjda ce i konkurencija reagirati.
Evo, ja aktivirao !!
Prvo morate poslati A na 3636, zatim vam posalju poruku da izaberete koju opciju želite aktivirati (1. tulum ili 2. web n walk) i kad to napravite opet dobijete poruku da posaljete DA za aktivaciju "tulum"-a.
Mogli su jos više zakomplicirat![]()
koji web n walk?? nije valjda da simpa ima to??
ma kužim, nego odkad to..
jeli tko zna što više, koliko se naplačuje?
EDIT: naša sam..
ma vrlo krasno sranje....
1.promotivno razdioblje do 30.06.
2.''tulum '' vam vazi samo od petka u 19.00h do nedjelje u ponoc
3.uspostava svakog poziva se naplacuje .25 lipa
e sad sto je to ovdje simpaticno?????????![]()
a kaj nije, pa mozes cijeli vikend besplatno razgovarat, taman kad ti treba.... al nije mi jasno zakaj to ne naprave za nas pretplatnike....
Rekao sam prije koji mjesec da će t-mobile opet dati neku akciju do određenog datuma, za određenu mjesečnu naknadu, uz uspostavu pozivu, samo vikendom, praznikom itd... Ništa novo.
Zadnji uredio ojpi : 01-03-2007 u 13:59
''taman kad ti treba''..pa mislim da bas vikendom se toliko neprica...ljudi se na sve nacine odmaraju....pa evo jednostavano imas promotivno razdoblje za tebe vikendasa do 30.06,ti se lijepo prebaci sa pretplate na simpa,prebacice ti isti broj(kako da ne),te mozes tulumariti vikendom uz 0,25 lipa poreza za uspostavu kontakta....
a mislim ono...tele2 nudi za samo 5kn više (dakle 20kn) besplatne razgovore cijeli mjesec bez ikakve naknade za uspostavu poziva pa si ja mislim da je ovo onak... glupo je sto su ukinuli opciju unlimited na simpu...(:
After all...
ne, nisam njihov dugogodišnji korisnik - one ne postoje dugi niz godina.
da, vipov signal možeš koristiti... naravno, ako si vipov korisnik. ov eostale mrvice dobija tele 2.
vjeruj mi na riječ, ljudi su itekako zainteresirani za to. i ne, ta usluga nije namjenjena samo mladima koji tulumare preko vikenda, nego svakome tko želi tijekom cijelog vikenda razgovarati besplatno. a neka mi netko kaže da to ne želi...a mora da ce ovakvim promotivnim stvarima na po 3-4 mjeseca nekoga privuci..pa oni nemaju nista trajno??!!
Nisi primjetio sarkazam, naravno da nisi njihov dugogodišnji korisnik niti si uopće bio, a na ovu tvrdnju da tele2 dobiva mrvice od vip signala se mogu samo nasmijati. Očito da nemaš pojma kako radi nacionalni roaming.
Uglavnom pričam kroz tjedan i da sam t-mobile korisnik sumnjam da bi to aktivirao.
da li je tele2 samo prema jednom broju dok je simpa tulum prema svim 098/099![]()
iPhone 5s 16 GB
wow...ludilo...nisam znao da mogu prema 098 i 099 pricati cijeliiiii vikend!!!...
gluposti
aj da vidimo koliko vas ima koga zvati vikendom i pricati sa njim po cijeli dan??mozda razne poslovne korisnike preko vikenda???
a mora da ce ovakvim promotivnim stvarima na po 3-4 mjeseca nekoga privuci..pa oni nemaju nista trajno??!!
e sad...mora da su tamo u t-comu vrlo inteligenti...koliko ima maldih na simpi???
pa svi maldi su na vip..a sad i na Mućkama2....
bas su pogodili ciljanu skupinu...sad ce kao masa mladih doci zbog vikenda na simpu....
pa to je vrlo katastrofa...mislim da t-com nema ovo poreza od telefonske pretplate i svog dsl-a da bi propao odmah...
U svakom slucaju nije lose,pa za 15 kuna mjesecno i ne treba ocekivati vise.,
A opet netko ce radije popiti jednu dobru pivu!![]()
Da se ukljucim u raspravu koga zvati preko vikenda?
Ja cu npr. zvati sve ljude koje bi zvao na fiksni a imaju i 098 jer mi je jeftinije zvati po 0.25kn makar i 10min. neko preko fiksne 0,19kn/min.
Evo upravo aktivirao (20kn mjesečno, radnim danom 19-07, te od petka u 19:00 do ponedjeljka u 07:00, uspostava poziva 0,25kn, ostalo besplatno, znači kao ljetos)
Aktivacija:
A poslati na broj 3636 i pratiti daljnje upute!!
UŽIVAJMO![]()
Bookmarks