Koja katastrofa...http://www.engadget.com/2007/02/14/b...th-nokir-e828/
Loša kopija N73![]()
Ali nece dobit kameru od 3mp, nego 1.3mp, nece dobit symbian, nego J2ME, nece dobit 3G nego GPRS, nece dobit manual na drugom jeziku osim kineskog, ali ce dobit finski dizajn u kineskoj izvedbi![]()
Bolje da su mu dali i kineski dizajn onda, finski je ionak bezveze.
ali nije baš tak loša kopija,netko tko nije niti vidio nokiju n73 nebi ni skužio na prvi pogled je kad sam gledo nisam čak niti primjetio osim kad sam bolje gledo pa vido da je ljeva malo različita od desne po nazivu i tipkovnici (govorim o vanjskom izgledu)
Tko voli nek izvoli,samo ovo je presmiješno. Ne znam tko bi izvan Kine to kupio,makar treba pobliže pogledati da se skuži da je kopija
Po izgledu je ova kopija poprilično dobro napravljena na slici ali ti kinezi nisu normalni preplavit če nas svime i svačime. Ja osobno to nikad nebi kupio.
uzeo bi jedino kad bi mi poklonili.![]()
![]()
kakaf je to ispljuvak???
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
De ja vu![]()
katastrofa,zar oni smiju praviti skoro potpuni telefon kao n73?(zar nema autorskih prava)
Samo su logo i sistem imenovanja telefona zaštićeni trademarkom,a sam dizajn vjerojatno nije. Nokia bi ih valjda mogla tužiti,ali im se jednostavno ne da gnjaviti s Kinezima kad će ovi jednostavno zaustaviti proizvodnju "N73" i kopirati N93 ili nešto slično. A i ovo im je u neku ruku besplatna reklama,ono "toliko smo dobri da nas kopiraju"
Presmješni su ti kinezi, nije mi jasno šta nemogu svoj dizajn napraviti nego uvijek moraju biti nečja (naj)loša kopija
A joj, ja cekam da netko napravi kopiju sirocca, cijenom ispod 500kn![]()
U biti nema. Doslovno možeš uzeti N73, preimenovati je, staviti svoj soft i to više nije Nokia, nego tvoj proizvod. Nitko ne može zaštititi izgled mobitela nekakvim posebnim pravima. (uzmi slučaj u auto-industriji gdje i Citroen i Fiat i Peugeot izbacuju gotovo pa iste kombije, samo se razlikuju po znaku).
Inače ne bih to nikada kupio (NOKIR), makar bio totalno bez love, ili kako Zmija kaže-da mi poklone OK (ali bih je opet prodao).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks