Idem ove godine na maturalac u češku. Pa me zanima kolko para da si uzmem? Jel soma kuna dosti s obzirom na cijenu piva, jer ih moramo imatiiii punoooo. I znaima me jel dobro tamo (Prag)
Idem ove godine na maturalac u češku. Pa me zanima kolko para da si uzmem? Jel soma kuna dosti s obzirom na cijenu piva, jer ih moramo imatiiii punoooo. I znaima me jel dobro tamo (Prag)
-Ja sam bio prosle godine Budimpesta-Prag-Bec i mogu ti reci da je Prag najeftiniji a pogotovo pive!![]()
Ista relacija ali prije 3 godine bio...![]()
Što se tiče Praga cijene piva su fenomenalne i ja mislim da sam potrošio negdje 500kn (možda malo više, već se ne sjećam) s tim da smo svaki dan bili![]()
Svaki da su bila minimalno 2 sanduka...znali smo skinuti majice i svu pivu zamotati u majice i trćati po hodniku tako da pobjegnemo redarima u hotelu...![]()
Bilo je ludo...taj tjedan smo se pridružili stranci SDP (Svaki Dan Pijan)...![]()
Gdje su sada ta vremena...![]()
A ljudi znali neko kakve su cijene u PARIZ-AMSTERDAM jer mi tamo idemo(viša klasa neka smo mi)
čujem da su u PARIZU ogromne cijene?![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Pa Ok je dolje.Ja sam bio na maturalcu gore 1993:-))Piva je onda bila stvarno prejjeftina šta je je![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
prije 5 godina sam isao sa 500maraka, vratio se sa 200, s tim da sam i neke krpice kupovao.. ugl, prejeftino sto se hrane i cuge tice...a izlasci jos bolje! uzivaj
Profa je reko da ima tamo neki disko na 4 kata i na svakom katu druga mjuza. Jedva cekam![]()
![]()
Cjeli tjedan necu znati za sebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tam sam prespavao u tom disku...![]()
Atmosfera je predobra, 80% hrvata će ti skoro bit u disku (svi na maturalcu)
Zika na svakom katu druga, uglavnom komercijala, al kog briga uostalom![]()
1000kn ti je dosta (to je brijem oko 4000 kruna jel tak ?)
Na striptiz se uvijek može potrošit, tak ak računaš na robu, striptiz i sl još 1000 kn... a ako gledaš na cugu, hranu i ulaznice dosta ti je 1000kn
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Prag je super, prekrasan, ima se kaj za vidjet, ima se gdje zabavit, najest, napit, svega ima. Bio sam 4-5 puta dosad, i svaki mi se put sveviše svidio![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a kako su cijene tehnike?
prvenstveno me mobiteli zanimaju.
i ja sam išla u prag na maturalac, ali to je bilo davno. još prije pojave eura...:throw:
tad je sve bilo jako jeftino (jedino nam je bilo bed što smo morali kupovat vodu). ja sam tad potrošila cca 200 maraka.
ne znam kakve su im sad cijene...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Mislim da su cijene ko i kod nas. Google tako veli, a Google zna![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
bio sam ja prije 2 godine - Prag i Beč. ponio sam 400€ ali sam potrošio samo negdje 250-300. onaj klub ti se zove karlovi lazne, blizu karlovog mosta - da ga hoćeš promašiti ne možeš, svi idu tamo... inače, maturalac je bio zakon
Bio sma ti ja prošle godine, imao sam 200€, bio sam 4 dana, i ostalo mi je još nešto.... meni je bilo super.... piva ti je cirka 8kruna pola litre, oko 4 kune u kaficu.... a u ducanu ti je oko 2 kune boca, a nema kaucije.... ovisi i o vrsti pive..
Računaj oko 300 eura, možda i više ako ćeš lumpati po striptiz barovima. Ponuda je prebogata.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks