Imam Samsunga E700 i skinuo sam program sa samsungovog sajta, međutim nemogu nikako nište poslati na telefon sa računala, a sa mobitela sa prenesu podaci .Može nekakva pomoč ko to zna, i trebaju mi još neki driveri za taj telefon.![]()
Imam Samsunga E700 i skinuo sam program sa samsungovog sajta, međutim nemogu nikako nište poslati na telefon sa računala, a sa mobitela sa prenesu podaci .Može nekakva pomoč ko to zna, i trebaju mi još neki driveri za taj telefon.![]()
Giga
ja sam siguran da ti mogu pomoči jer imam e700 i sve mi radi ok. prvo mi reci kako se zove program koji si skinuo?
jer treba ti Easy studio, u kojem nalaziš program po imenu PIMS & file manager
zatim dali imaš irda doma? dali si u tom programu gore navedenom naštimao irda funkciju, a ne com1..... ili com2
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja isto imam Easy Studio sa Pims Managerom. Radim prekko IRDE i sve mi je postavljeno kako treba,ali ona ikonica u Easy Studio-u za prebacivanje slikica i fileova je siva (ne može se kliknuti) u tome je problem. Inače verzija softa na mobitelu je PE700.05 E70XFWJ1. Ako možeš daj mi pliz nekako pomogni jer sam već dva puta skidao taj Easy Studio.Jednom sam skinuo 1.0 i ne radi,a drugi put 1.1 i isto ne radi.![]()
![]()
Giga
kad otvoriš easy studio i upališ irdu na mobu, dali ti se mob prijavi u programu (importa cjeli phonebook i sms-ove...) i piše E700 skroz dolje...
ako ne, onda pročačkaj po optionsima....... tamo pod file>setup ti pod 'port' mora biti izabrana irda...
A ja sam skinula sa interneta Easy studio PIMS & file menager i imam usb kabal za E700 i pokusavala prebaciti slike sa moba u komp. ali nikako ne uspjevam. Nemam pojma u čemu je problem i zanima me kako da to napravim?
usb kabel? mislis irda preko usb-a...
provjeri dali su ti u pimsu sljedece postavke:
port: irda
speed: 115200
ljudi citajte malo Mobil u broju 44 na str.27 pise da E700 ne podrzava slanje fotografija pomocu infrareda.NE OTVARAJTE VISE TEME O SPAJANJU E700 S KOMPOM JER ZA TO IMATE STARE POSTOVE KOJI VAM MOGU POMOC,zato CLOSED!!
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks