o čemu sad ti pričaš? pročitaj uvjete korištenja MAX ADSL-a i vidjet ćeš da account nije vezan za broj, možeš se spajati gdje god je to moguće
Ma pričate gomilu gluposti
kakve veze ima router s bilo čime
to ti je otprilike kao da uzmeš max tv reciver odeš kod frenda i gledate tv
***** dragi gledatelji bitan je broj a lozinka je sekundarna stvar
akaunt će bit odbijen jer se ne spajaš s broja
a ko se uspije spojit s tuđeg broja preko frenda ili slično bolje da zaradi
na taj način milju eura na noć nego da mazne nekom gigu prometa good night
o čemu sad ti pričaš? pročitaj uvjete korištenja MAX ADSL-a i vidjet ćeš da account nije vezan za broj, možeš se spajati gdje god je to moguće
Ok u pravu si i skojeg ćeš se broja spajat šta ćeš skidat imaš moju brzinu i maznut ćeš mi par giga ako nemam flat
To je zabranjeno voće al bez veze mi je fora
moze li se to kako uraditi u Bosni i Hercegovini, a vezano za obicni ADSL????
###1410989180026
može linkovi za te net programe koji su korisni i spoof programi linkovi ili dobri forumi o tome ako nemože direkt u temu linkovi radi prvog posta onda na PM
|\/|0T0r0La
...kao prvo - svi koji upadaju drugima na račun su gamad - jer po meni je to isto da si nekome nabio ruku u džep...
Postoje još neke fore s tim ali ne želim potpirivati nočne polucije "silnim" hakerima na ovom forumu...
Stvar je u principima - svi mi na neki način možemo nekome upasti na vezu ili nanesti štetu - pitanje je da li to želite...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Koji to debili mogu nabijat racune,ovi koji upecaju flat to vec razumijem,ali ovo....
Ako bas ocete flat pitajte nekog na forumu ili frenda nek vam posudi i to je to.
LJUDI VJERUJTE MI ,IZ VLASTITOG ISKUSTVA ZNAM, DA SE S OVIM NEVALJA ZAJEBAVATI!
Ja sam dobi novcanu kaznu,srecom pa stari u policiji sredio pa mi nisu uzeli komp.Probio sam par WLAN mreza u ZD i koristio ih godinu dana.I kasnije dobio tuzbu i strumface na vrata.
Sve skuze kad tad!
...djeco - smirite se...
..."dmi" -...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nema, em ste prvo podigli staru temu, em znate da ilegalnim radnjama nema mjesta na ovom forumu, em ste se počeli
Ma bravo,
T ste podigli staru temu
T znate da ilegalnim radnjama nema mjesta na ovom forumu
T ste se počeli prepucavati
T je ovo počelo odlazit u offtopic
T moderator mora zatvorit temu...
ma![]()
![]()
![]()
vas T com ADSL
![]()
good users
sad ću vam otvorit temu o moralnosti, a ako vam se ne sviđa![]()
Bookmarks