ajme.......... spaljeno do jaja
naso dobar link, pa rekao zasto ne bi podijelio sa svojim drugarima na forumu
btw, ukoliko jos niste poslali svoju sliku, nakon ovoga mozda shvatite da ima i cudnijih ljudi od vas, te da stvarno nema razloga da ne vidimo tko se krije iza kojeg nicka...
http://www.sidetalking.com/
ajme.......... spaljeno do jaja
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...najjači je onaj sa palačinkom......![]()
ima samo jedan zgodan. ostali su bljak. ne sviđaju mi se slike.
pa pošto prevladavaju muški, vi ste svi misteri za njih.....možda su dobri u duši, ali vi ste bolji....na nekaj ličite i dobri ste u duši...hehe
nou efens![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Došlo mi je da izađem iz kuće, odem dolje i prislonim uho na zradu i zamolim nekog da me slika
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
pa bilo bi i vrijeme da staviš svoju sliku, ali onak da se skroz vidiš...a ne da samo nabildane ruke pokazuješ...![]()
pa nisam ni napisao da su zgodni frajeriali da je spaljeno do jaja to moras priznati, btw, nema samo jedna stranica (ukoliko kojim slucajem niste primjetili)...
btw, che, pokazi sto ti je jos nabildano...![]()
ok.ok....nemoj se odmah pjenušit![]()
Sad bi ona sliku di se mene skroz vidi![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
ona uvijek dobije šta hoće.........![]()
Ok, spreman sam za pregovore. Iznesi mi svoju ponudu![]()
LOL x 100........ajd' ja ču te slikat....Poslao: Ch3lawy
Došlo mi je da izađem iz kuće, odem dolje i prislonim uho na zradu i zamolim nekog da me slika
ne,ne...ja ništa ne nudim...ti si ovdje roba za probatPoslao: Ch3lawy
Ok, spreman sam za pregovore. Iznesi mi svoju ponudu![]()
![]()
Oke, nakon izjave da uvijek dobiješ što hoćeš sam pomislio da ćemo se poslovno razgovarat, a eto tebe neozbiljne i oćeš nešto za ništa. E andrejica ne ide to tako![]()
mogli bi imam još par idejaPoslao: tomo
LOL x 100........ajd' ja ču te slikat....![]()
aha...opet se prcamo sa č i j...ok čelaviPoslao: Ch3lawy
Oke, nakon izjave da uvijek dobiješ što hoćeš sam pomislio da ćemo se poslovno razgovarat, a eto tebe neozbiljne i oćeš nešto za ništa. E andrejica ne ide to tako![]()
ovo-j...OK ćelavi............... bi se dalo i drukčije prevest....![]()
Sa recimo...jednook ćelavi?
I andrea nismo opet na j&č ali je deminutiv od andrea andrejica jel jasno a? a?mislim nije pravopisno ali je ćelavopisno
![]()
andrea
andreica
kužiš, bez divnog J![]()
kaj je kriza tomek?Poslao: tomo
ovo-j...OK ćelavi............... bi se dalo i drukčije prevest....![]()
![]()
sta je to deminutiv?
Suprotno od pejorativ![]()
...deminutiv ti je ono što muški baš ne vole - umanjenica...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks