@620
Ponekad ne radi zvucnik u slusalici. Kad se mob otvori do pola onda radi. Sa displyem nema problema, kao ni sam velikim zvucnikom za zvonjavu.
Jel otiso zvucnik ili flat?
Ak je zvucnik gdje da ga najpovoljnije promjenim (Zg)?
Hvala
@620
Ponekad ne radi zvucnik u slusalici. Kad se mob otvori do pola onda radi. Sa displyem nema problema, kao ni sam velikim zvucnikom za zvonjavu.
Jel otiso zvucnik ili flat?
Ak je zvucnik gdje da ga najpovoljnije promjenim (Zg)?
Hvala
Nemora biti niti jedno. Najbolje skini ona 4 gumena čepića oko displaya i sa torxom 6 odšarafi poklopac flipa, te ga skini. Moguće da se nakupila prljavština između kontrakata na flatu i samog zvučnika, počisti to sa alkoholom, i malo savini kraj flata prema zvučniku. Trebalo bi upaliti....
Imao taj slučaj. Samo smeče na kontaktima. Ja sam čak podmetnuo iznad flata komadič kartona da ga bolje stisne na zvučnik i sad se super čuje.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
budem probao, hvala
Decki svaka cast, izgleda je je bilo to sto ste naveli!
Nisam imao tako mali torx nego je kuciste na mjestu ispod kojeg je zvucnik jako jako stisnuto pa se valja ustekao konektor do kraja. Pretpostavljam, jer mob nije otvaran pa ne znam kak izgleda unutra.
Hvala
moj stari ima isto taj mob, ali je problem mali drugačiji.
zvučnik u slušalici uopće ne radi tako da mora stalno slušat preko spikerfona, jel zna tko koliko dođe zamjena zvučnika u slušalici??
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Ako je mob padao, moguće je da uopće nema kontakta između flata i zvučnika. Probaj prvo gore opisani postupak, ako ne upali, moguće je da je ili otišao flat ili otišao zvučnik. Za dijelove pitaj u Simel.
...flat ti je kabel koji ti spaja glavnu matičnu ploču moba s gornjim dijelom, a ide kroz preklop...
...primjer nekog flata:
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
thanks.
bolje da odnesem na servis jer nemam male zvijezda šerafcigere pa nemam s čime otvorit mob![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Bookmarks