e ljudi moji...cisceci registry sve se zeznulo i morala ja napraviti format c... lol...
uglavnom, evo...sada je sve svjeze instalirano i nikakve opcije nisu dirane...i nemam nikakvih ekstenzija ni nis...i opet mi ne da download vise od jednog fajla...
nista...vracam se ja natrag na operu![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ma nije...skinula sam s njihove stranice...verzija je 2.0.0.1
fakat ne kuzim u cemu je problem...u operi imam toliko istovremenih downloada i sve je normalno...a kad u FFu hocu skidat vise fajlova, ne da...ja kliknem na download drugog fajla, ali on priceka da se ovaj prvi skine i tek mi onda izbaci onaj prozor da negdje spremim taj drugi...grrrrrrrr
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Čekaj malo... Poznata stvar je da neki serveri nedaju više istovremenih downloada odjednom sa istog IP-a. Neki serveri te ograniče na recimo 3 filea, a kad se skine jedan od ta tri, možeš započeti četvrti itd..
Jesi probala testirati skidanje sa više izvora ili samo s istog?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nisam...budem probala
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
'imam isti problem'... mislim da je sponzorusa upravu, jer sinoc sam to primjetio da nisam bio u mogucnosti skidat vise od jedne pjesme.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks