imam T230 ali mi je dosadio ocu neki novi mob razmisljam o T610 ali se brzo kvari gubi se mreza itd... ili imal kakva dobra nokia sa ugradenom kamerom jakim displejom
imam T230 ali mi je dosadio ocu neki novi mob razmisljam o T610 ali se brzo kvari gubi se mreza itd... ili imal kakva dobra nokia sa ugradenom kamerom jakim displejom
kak misliš brzo kvari i gubi mreža
ja sam zakon, a pitam se što ste vi?
da pa to je istina da te uvučene antene niš ne vrjede.... meni se na samsungu isto gubi signal često
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nije, imam ja tu uvjek full signal ali ponekad ga jednostavno skroz uopče nema.....
a niti poruka mi se neče svaki put baš poslat...... antena je kriva.... al to nije toliko bitno
Istina je za T610 da nekad nema mreze, i kvare se cini se.
Forumaš godine :)
evo za samsung imam još jedan primjer: bratič ima S500 i ošla mu je antena (neki dio unutra) i več je 2 tjedna na servisu......)
Izgleda da se svi tvoji telefoni kvare.Moj radi ko beba i još nisam ostao bez mreže.Poslao: sezam-picika
Istina je za T610 da nekad nema mreze, i kvare se cini se.
Moj su u servisu zeznuli, poslao sam ga zbog toga sto se nije htio upaliti a oni ga vratili zeznutog.
Forumaš godine :)
meni stalno hvata mrežu, nikad mi se još nije pokvario, sve normalno radi, sve OK
ja sam zakon, a pitam se što ste vi?
Ja sam do sada imao mobilele "bez antene" i nikad nisam imao problema sa signalom, tj. barem nije bio kriv mobitel.
Tih problema sam i ja imao!!! Ajde reci samo di ti je na servisu?Poslao: sezam-picika
Moj su u servisu zeznuli, poslao sam ga zbog toga sto se nije htio upaliti a oni ga vratili zeznutog.
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Bookmarks