misliš uploada na neki server tipa megaupload i rapidshare ili upload preko ftp-a na neki web?
dal postoji neki pluin za firefox koji omogucuje prikazivanje uploada ko i downloada da se vidi onaj postotak?
misliš uploada na neki server tipa megaupload i rapidshare ili upload preko ftp-a na neki web?
pa ja imam instaliran firefox i meni pise i fajl koj se skida i koko je velik a nisam nist dodatno instalirao
gdje ste cure prodao sam kravu)-:-)
Respect
kada nešto skidaš samo pritisni ctrl + j i onda će ti se otvoriti ono što skidaš, ako si na to mislio
slackware user
kad uploadas na FileFactory pise ti brzina uploada,meni je oko 20kbps
endemons i hack100: pročitajte ponovo post; prikazivanje uploada, kao i downloadanja.
speedy_220: isto je i sa rapidshareom, brzina uploada iskazana je u postocima i kbps.
ali koliko sam razumio, kolegu zanima dal postoji neki plugin u firefoxu koji pokazuje brzinu uploada. sad samo mene zanima gdje; na neki upload server ili upload putem ftp protokola.
@zerobravo
mozda ga zanima stalni upload(dok otvara stranice...)
@master_slave
mozda ovo pomogne
e sad bi jedna djevojka rekla; "a možda je u šumi......."
dakle, dok ne odgovori konkretno, možemo samo nagađat. inače, odlična extenzija, samo mi se ne sviđa zadnji komentar![]()
ne zanima me kad recimo saljem mail s npr gmaila da mi pokaze progress kak ide u stylu kak recimo kad pokazuje kad se nesto dw ne da mi to samo pokazuje dole na dnu bez postotka nego da pokazuje negdje s postotkom da znam kolko jos nesto trebam uploadat
Bookmarks