Nisam vidio , ali tko zna. Patchevi se mogu ubacivat, ali sam vidio samo dva. Jedan je Invert display i radi , a drugi je Matrix stil koji meni uvijek blokira MT 50.
Vidio sam da postoji patch za M55 koji izbacivanjem dijela lang. pack-a oslobadja dodatnih 1.4 Mb memorije pa me zanima da li postoji nesto slicno i za MT50 (bilo bi super jer on ima samo nekih 150 kb slobodne memorije) i da li se u MT50 uopce mogu ubacivati patchev-i ?
![]()
Nisam vidio , ali tko zna. Patchevi se mogu ubacivat, ali sam vidio samo dva. Jedan je Invert display i radi , a drugi je Matrix stil koji meni uvijek blokira MT 50.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Je li isti postupak za ubacivanje patch-eva kao za S,M 45/55,iPoslao: Sljaka
gdje se mogu skinuti ta dva patcha koje si probao ?
postoji i jedan programcic za invertiranje display-y, neme potrebe za poznavanjem patch-iranja...
Mislim da ga ja imam. Pogledati cu pa javim !
maraschino - PTICICA
Meni se display mjenja svako malo! Malo je normalan, pa ako jače stisnes na određenom mjestu mob onda odbiješ zrcalnu sliku ili negativ. Uglavnom jako je zabavno, jedino kad ti se slika okrene i vertikalno i horizontalno, onda je malo teže čitat poruke, al fora zgleda. Mogu vam dat recept kako to postići. Bez pečiranja i muke. :-)(ovaj smajlić ovdje glumi moj mob)
@Miro Javi adresu pa ti pošaljem
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
dakle, imam ti program u koji ucitas svoj fubu, onda on napravi patch za invert display koji kasnije ubacis sa V_klay-om.
Program je za gotovo sve starije siemense...
maraschino - PTICICA
miro.c@rocketmail.comPoslao: Sljaka
@Miro Javi adresu pa ti pošaljem
Pronasao sam program sto ga spominje 3aTmr zove se Siemens display inverter (360 Kb) i radi OK. Super je sto s njim mozes invertirati display i kod stare C,M,S 35 serije.
Zanima me da li je software u Siemensu M50 i MT50 isti jer imam jedan patch za mijenjanje uvodne i zavrsne animacije ali je namjenjen za M50 pa neznam da li ga smijem ubaciti u svoj MT50
![]()
Ja sam imao MT50 pa sam ga izgubio..Al M50 i MT50 su potpuno dva ista moba samo se malo po dizajnu razlikuju
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Softver je isti samo pazi na verziju koju imaš. Koji patch imaš? Da nije Matrix*Poslao: Miro
miro.c@rocketmail.com
Pronasao sam program sto ga spominje 3aTmr zove se Siemens display inverter (360 Kb) i radi OK. Super je sto s njim mozes invertirati display i kod stare C,M,S 35 serije.
Zanima me da li je software u Siemensu M50 i MT50 isti jer imam jedan patch za mijenjanje uvodne i zavrsne animacije ali je namjenjen za M50 pa neznam da li ga smijem ubaciti u svoj MT50
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
DragonPoslao: Sljaka
Softver je isti samo pazi na verziju koju imaš. Koji patch imaš? Da nije Matrix*
Ok šaljem ti Matrixa, ne znam za koju je verziju, ne da mi se sad gledat. Ajd pošalji tog Dragona kad dobiješ.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks