izgleda da prekidač na prijemniku mora bit na ON da bi punio , ako je na OFF onda treperi što navodno znači da ne puni ..... confused
izgleda da prekidač na prijemniku mora bit na ON da bi punio , ako je na OFF onda treperi što navodno znači da ne puni ..... confused
čini mi se da mora biti na on, nisam više siguran jer sam ga napunio pred neko vrijeme i nisam ga nakon toga ponovno punio - malo sam ga koristio.
Uglavnom, receiver je odličan,jako dobro lovi signal. I tomtom radi vrlo dobro, jedino što je karta u banani - nisam probao uži centar Zagreba, preptostavljam da je za taj dio karta precizna.
A što se tiče Garmina i Navmana - to nisu normalne cijene - s kartom ispadne skuplje nego da se kupi Pocket PC s GPS-om i kartom RH ili "klasični" GPS receiver, a ovdje još treba i mobitel. Cijena tog softwarea je nenormalno visoka - viagps košta nekih 700-800kn - a to je software i karte RH.
Ja ću čekati dok se za tomtom ne pojavi novija karta RH tj. ist Europe. Ali gdje je karta u redu navodi me bez greške.
recite mi da li je datoteka tomtom karte npr. hrvatske ista i za symbiane i za navigacijske uređaje ili su različite?
Bookmarks