Šminka mob. Ali ima dobru kameru i efektno izgleda. Baterija losa jer kratko traje i vanjski zvucnik je preslab, jedino na slusalice udara bez problema. Mp3 player je dobar, malo kompliciran oko memorije. Teme(skinovi) su posebna prica!
Šminka mob. Ali ima dobru kameru i efektno izgleda. Baterija losa jer kratko traje i vanjski zvucnik je preslab, jedino na slusalice udara bez problema. Mp3 player je dobar, malo kompliciran oko memorije. Teme(skinovi) su posebna prica!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Ne mozes ih jednostavno prebaciti kao na nekima prebaciti BT-om vec moras imati kabel i preko njega. Malo komplicirano!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
dobro, kabel imam... meni samo treba dobro objašnjenje i stranica di sve mogu skinut.. na taj način sam si promjenila software i dekodirala k750i...
Da li je izasao official / unofficial firmware koji rjesava problem sa mp3, da se ne mora rucno prebacivati na sljedecu pjesmu ? Mislim da je proslo dovoljno dugo da to rijese..
Opcenito, ako netko moze napisati kakvo je trenutno stanje sa firmwareom, koliko su ga "ispolirali" u odnosu na pocetni?
misliš u mp3 playeru? ja nemoram ručno prebacivat...![]()
Bookmarks