Koristim lg shine vec tjedan dana i moji sljedeci dojmovi su:
Zvuk-jednostavno pretiho,u guzvi gotovo nemoguce za cuti, sms zvuk je kriminalan mogu se izabrati jedan od cetiri ponuđena tona
Mp3-stvarno je dobar (imam ipod pa ga s njim uspoređujem)a postaje jos bolji ako se stave neke kvalitetnije slusalice tipa Senheiser, ako je točno da ako se mp3ce nalaze na memorijskoj kartici svaku morate posebno pokretati
Dizajn-brutalno dobar, mobitel fenomenalno leži u ruci, materijali su kvalitetni, po meni ovo je najveci razlog kupovine shine
Ekran-velik, oštar (240*320), slike izgledaju super. Ako se slučajno nalazite vani na suncu nemojte se ni truditi citati ko vas zove jer necete vidjeti ni qurca.Tu na sceni nastupa vasa druga ruka koja ga mora prekriti da bi se donekle razaznala slova.
Kamera-nista posebno, po meni je malo slabija nego ona na k750 jer nema mogucnost zumiranja.
Signal-vise manje je okej iako po meni za nijansu malo slabiji od novijih samsunga i Se.
Baterija-pročitao sam na foruma da neki ljudi pisu da im baterija izdrzi i do 4 dana, ajde neka mi netko otkrije magicnu formulu. Meni baterija izdrzi 1,5 dan max (1,5h razgovora, do 5smsa, 5 fotkica i to je to).
Zaključak:
Ako ste sminker ovaj mobitel je obavezan, a ako niste bjezite od njega.

Bookmarks