Pozdrav!
Kao prvo, poštovanje svim forumašima.
Danas sam u ovoj temi http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=36065napravila nepravdu i počinila prekršaj prema pravilima foruma, na svoju štetu. Ovim putem se prvo želim svima duboko ispričat, prvobitno jer mi je staž na forumu poveći, no smatram da nisam zaslužila toliku kaznu, osobito iz razloga jer sam stala u obranu drugih forumaša koji su također postovima "tek rođene" osobe na forumu bivali vrijeđani. Prvo sam stala u obranu na lijep i kulturan način, kakvim sam do sada i koristila u svim svojim postovima. No, dotična osoba je na moj post, reagirala još gorim načinom na što sam ja nažalost i po mene i po svih ostalih forumaša koji su pročitali moj post vratila sličnom mjerom. Tu sam napravila svjestan prekršaj, priznajem, pomalo nezadovoljna i balgo rečeno isfrustrirana osobom koja me je osobno povrijedila, a mislim i ostale forumaše koji su indirektno navedeni.
Stoga vas s osobnom isprikom molim da uvažite moju žalbu i smanjite mi kaznu na tjedan dana uz osobno obečanje da se ovakva pogreška više neće ponovit.

srdačan pozdrav,

mala