Join Today

Vidi rezultate ankete: Hoće li avion poletjeti?

Glasači
150. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • DA

61 40,67%
  • NE

89 59,33%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 694

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čovječe, kada bi avionu trebalo npr. 1000m da poleti ovako normalno a mora ići unaprijed brzinom npr. 100km/h da bi imao potrebni uzgon, a mi imamo traku duljine 1000m koja se okreće unazad 50km/h, avion bi na pokretnoj traci trebao ići brzinom 150km/h i nakon 1000m bi poletjeo!?

Ako je ovo bilo to što ste pitali onda će avion poletjeti, sigurno će poletjeti jer ima potreban uzgon...
    |\/|0T0r0La

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao night_whisper Pregledaj post
    Čovječe, kada bi avionu trebalo npr. 1000m da poleti ovako normalno a mora ići unaprijed brzinom npr. 100km/h da bi imao potrebni uzgon, a mi imamo traku duljine 1000m koja se okreće unazad 50km/h, avion bi na pokretnoj traci trebao ići brzinom 150km/h i nakon 1000m bi poletjeo!?

Ako je ovo bilo to što ste pitali onda će avion poletjeti, sigurno će poletjeti jer ima potreban uzgon...
    krivo, da se i traka okrece unazad 100km/h i 200km/h unatrag, on bi se kretao naprijed brzinom od 100 km/h naprijed, jer njegov pogon nije u tockovima... to ti je vec gore 10 puta napisano, aj procitaj malo bolje molim te!
    cvita

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cvita Pregledaj post
    krivo, da se i traka okrece unazad 100km/h i 200km/h unatrag, on bi se kretao naprijed brzinom od 100 km/h naprijed, jer njegov pogon nije u tockovima... to ti je vec gore 10 puta napisano, aj procitaj malo bolje molim te!
    kao što je neki član rekao, da bi avion poletio MORA se kretati U ODNOSU NA ZRAK onoliko koliko mu je potrebno...

ovo je glupa tema jer, ako imaš traku dugu onoliko koliko mora i pista biti duga da bi avion poletio, kakva korist od toga??
    |\/|0T0r0La

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onda avion na traci neće poletjeti ako nema dovoljno jakog uzgona kojeg može dobiti JEDINO ako se kreće UNAPRIJED ili u nekom tunelu kao u priješnjem mom postu...

onda je i ovaj moj post bio točan a nitko nije rekao da je pa me to bunilo, avion neće poletjeti jer nema uzogna na traci jer nejde naprijed i gotovo...
    lol
    vidim da ej ljudima i dalje zabavno ispadati glup.

avion se kreće unaprijed, pošto je njegov princip rada da se uvijek kreće unaprijed, zbog toga što motori usisavaju zrak naprije, a potiskuju ga iza sebe, bez obzira na tlo (pobogu, opet navodim primjer hidroplana koji polijeće sa vode - dakle, nema kotača)

kao što je neki član rekao, da bi avion poletio MORA se kretati U ODNOSU NA ZRAK onoliko koliko mu je potrebno...

ovo je glupa tema jer, ako imaš traku dugu onoliko koliko mora i pista biti duga da bi avion poletio, kakva korist od toga??
    traka je tu postavljena samo kao kvaka u zadatku, nitko nije rekao da bi to bilo praktični, niti primjenjivo...

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

onda avion na traci neće poletjeti ako nema dovoljno jakog uzgona kojeg može dobiti JEDINO ako se kreće UNAPRIJED ili u nekom tunelu kao u priješnjem mom postu...

onda je i ovaj moj post bio točan a nitko nije rekao da je pa me to bunilo, avion neće poletjeti jer nema uzogna na traci jer nejde naprijed i gotovo...
    |\/|0T0r0La

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove