Dajte, ljudi prekinimo ovu temu. Nemoguće ju je dokazati, a nije je moguće ni simulirati, iako bih volio vidjeti simulaciju.
Kao da raspravljamo koliko se maksimalno može saviti u desnu stranu neki neboder... Ili slično...
Dajte, ljudi prekinimo ovu temu. Nemoguće ju je dokazati, a nije je moguće ni simulirati, iako bih volio vidjeti simulaciju.
Kao da raspravljamo koliko se maksimalno može saviti u desnu stranu neki neboder... Ili slično...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zgradu je lako saviti ako percipiramo materijal i strukturu zgrade.
Kako objašnjavaš mogučnost "njihanja" zgrada za vrijeme jakih vijetrova i potresa--Sve je moguče u svijetu fizike ako to materijali i struktura njihova dozvoljavaju.
Kao recimo: lako slomiti jednu čačkalicu, ali probaj ih slomiti stotinu u jednom komadu!!
EDIT:
I ja budala nisam išao na fakultet :throw:
Možda bi novi Tesla izrastao iz mene.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Fizika je močna nauka
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9A...B8%D0%B7%D0%B8
George Eliot
Avion će normalno poletjeti jer ga pokreću motori. ispod njega može biti šta god si zamislite, pa i traka koja i dvostruko brže se vrti od njegove brzine jer ona ne znači ništa.
Potisak motora ga gura naprijed, a traka "vraća" nazad onoliko koliko su ne idealni ležajevi na kotačima, odnosno zbog ono malo trenja = zanemarivo. Ne bi poletio samo onda kad bi se nešto stavilo ispred njega da se suprostavi motorima.
prekidam komentiranje ove teme pa da mi najgluplji tread napiše netko o tome da će stajati na mjestu s full pojačanim motorima
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
George Eliot
Bookmarks