OK. POLETIT CE, ja prekidam s ovom temom..
I JA MISLIM DA ĆE POLETIT, AL KAD RAZMISLIM MISLIM DA NEĆE. JOŠ BI TREBALO RAZMISLIT.a možda su u šumi.
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ma poletit će, ali pitanje je da li on to uopće želi...
...možda su u šumi...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
sad sam i ja razmislil pa mislim da bi ipak poletil![]()
neće poletjeti jer on stoji u mjestu ne struji kroz zrak i nema zalet koji bi ga dignuo
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ma nemre poletit da ga hebes...
Posto nas ima ovdje dovoljno pametnih predlazem da se sastavi upit i posalje na prometni faks. Vjerojatno cemo dobiti ispravan odgovor uz objasnjenje od relevantnih ljudi i rijesiti nedoumice.
dobar grah daleko se čuje
Poletit će zato kaj nema pogon na kotače... (i boli me kita kaj god neko drugi kaže...)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
nema pogon na kotace......al opet se ne mice sa mjesta...a da bi poletio mora imat nekakav zalet....mora postojat strujanje zraka,,,a toga ovdje nema...tako da...
A i to s trakom samo zbunjuje kakve veze ima to što mu se kotaći okreću ako avion stoji na mjestu isto bi bilo bez trake a da su mu kotaći zakočeni. A da tako mođe onda bi avioni tako polijetali nebi imali pistu.
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
a objasni ti meni kako se onda avion kreće kroz zrak?? zanemari potisak ispod i iznad krila - niej boeing ili neki drugi obična jedrilica.
avionu ne treba fiksna podloga da bi poletio - treba mu samo dovoljno duga podloga, kako bi mogao postići brzinu koja mu je potrebna za odvajanje sa tla.
kao što sam spomenuo u prethodnom postu, zamisli polijetanje sa leda ili hidroplana sa vode - hidroplan nema kotača - kako on postiže brzinu??
jel quattro??![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
![]()
Bi li hidro-avion poletio na uzburkanom moru gdje valovi idu u "provu" njegovih skija?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
mislim da bi se prehitil na silazu s vala![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nema šanse da poleti. Da može poletjeti bez piste, piste ne bi radili.
Vidjenje jednog laika koji je siguran da ce avion normalno poletjeti za sve one koji misle da nece:
NE grupa stoji sa strane i promatra traku i avion koji stoji na njoj. Ajmo reci da ce se traka kretati na desno, a avion na lijevo. Avion je upalio motore i dalje stoji na mjestu zato jer mu kroz turbine ne prolazi dovoljno zraka da bi se pokrenuo. Dodavanjem gasa avion pocinje zahvacati dovoljno zraka da se kroz NJEGA KRECE brzinom od 1 m/s a traka se istovremeno pocinje kretati brzinom od 1 m/s u suprotnom smjeru. Za NE grupu avion i dalje STOJI na mjestu. Avion dodaje jos gasa i turbina zahvaca dovoljno zraka da se kroz NJEGA KRECE brzinom od 10 m/s, a traka se istovremeno pocinje kretati 10 m/s u suprotnom smjeru. Za NE grupu avion i dalje STOJI na mjestu. Avion jos dodaje gas i turbina zahvaca dovoljno zraka da se kroz NJEGA KRECE brzinom od 500 m/s, a traka se krece takodjer 500 m/s ali u suprotnom smjeru. Za NE grupu avion i dalje STOJI na mjestu. Pilot i dalje dodaje gas pa turbina zahvaca dovoljno zraka da se kroz NJEGA KRECE brzinom od 50 km/h a traka se vrti 50 km/h u suprotnom smjeru. Za NE grupu avion i dalje STOJI na mjestu. Pilot dodaje jos gasa i sada turbina zahvaca dovoljno zraka da se kroz NJEGA KRECE brzinom od 150 km/h i traka se krece brzinom od 150 km/h u suprotnom smjeru. Za NE grupu avion i dalje STOJI na mjestu. Pilot i dalje daje gas i turbina sad zahvaca dovoljno zraka da se kroz NJEGA KRECE brzinom od 300 km/h i gle cuda, avion polijece jer u odnosu na zrak ima brzinu koja mu je potrebna za polijetanje. A traka nek se i dalje vrti jer je nebitna u toj cijeloj prici.![]()
Bookmarks