Kupi original, isplati se.
Je li itko ovdje uspio upogoniti online multiplayer ili single player mode bez original cd-a?![]()
Kupi original, isplati se.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ja ti imam laznjaru taj batelfild 2142 meni se ta igrica uopce ne svida nebi nikad kupio orginal ne vrijedi toko para!!!!!!!!
igrica je predosadna !!!!!!!!!!
jel valja uopće ta igrica il je previše futuristička npr. k'o unreal tournament? meni je čak i bt2 prefuturistički. Is just me or.....
CARpeDiem*
![]()
![]()
Ja sam instalirao sa bugovog cd- a i neće mi radit
There are no shortcuts in evolution.
Odbijao sam ju igrati neko vrijeme, dok me frendovi nisu nagovorili, upravo zato sto je futuristicka... No na kraju sam se iznenadio i igra mi je stvarno bila odlicna. No polako gubi smisao, jer previse toga ovisi o ljudima s kojima igras koji su precesto kreteni.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma prvi battlefield je bio mrak.Ovo sada je fakat shit.Te futurističke gluposti.Počeli su sa tematikom vijetnama,a sada tu neka futurama lol
To je istina.nije plejka za fps-ove.Ali Battlefield vietnam je bio sjajan.Imao sam instaliran B 2142'..i igrao sam ga punih 2 sata..onda sam vidio da to nije to.
Moze li netko od svih vas igraca 2142ojke odati tajnu kako ste pokrenuli igricu? Nije vas trazio odmah pristup na EA server i provjeravao serial nmb? Kako otvorili account? Ili svi vi imali originale u tih par sati igranja?
Vjerojatno ne... BF2 se normalno spaja na ea servere jer ocigledno ne pregledava serial number... 2142 ti ne dozvoljava uopce uci u igricu bez spajanja na internet... veselo...
Ja sam imal ne orginalnu, trebas s interneta skinut profil za igrati imenom "razor1911" i iskopirati negdje u datoteku od igre i pod username u igri napisati razor1911 i radi. Samo trebas taj fajl nac na netu![]()
Nije moj stil igra al čujem da je dosta hvale.
Moze li se bf2 igrat bez originalnog cd key-a i kako?
moze u offline modu
mislio sam online
Bookmarks