Za sad se sluzim Picasom 2, ne zadovoljava sve moje potrebe pa vas molim da me savjetujete koji program je bolji? Citao sam nesto o Photoshopu CS2. Kako doci do njega? I Ima li ga negdje free na netu?
Za sad se sluzim Picasom 2, ne zadovoljava sve moje potrebe pa vas molim da me savjetujete koji program je bolji? Citao sam nesto o Photoshopu CS2. Kako doci do njega? I Ima li ga negdje free na netu?
Photoshop CS2 skineš na na njegovoj stranici(Adobe) a moraš kupit i licencu ili možeš malo progoglat.
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
ako oš preko torenta onda odi na http://www.torrentz.com/ pa tamo upiši da oš cs2
Photoshop CS2 je program koji sigurno nije besplatan, možeš sa službenih stranica skinut samo trial verziju na mjesec dana nakon čega je potrebno licencirat dotični sa serialom. i samo kao jedna napomena, postoji CS2 u portabilnoj verziji, dakle, bez potrebne instalacijeteoretski ni on nije besplatan jer je malo "obrađen", al svejedno radi savršeno
![]()
Hvala, kako doci do te "obradene" verzije? Koliko uopce kosta original licenca za CS2 i gdje se moze kupiti?
do obrađene verije privatnim putem.
do licencirane vezije u nekom od IT dučana, ne znam odakle si, ako si zg ili okolica, links, hg-spot, ve-mil, itd, ima ih. malo google-a ne bi škodilo ako te istinski zanima
jedan od primjera:
http://www.hsm.hr/print.php?page=sof...11e0eccb075656
Photoshop CS2 Win/Mac 6,885 kn
Photoshop CS2 Upgrade Win/Mac, Upgrade s inačice 5.0 ili novije. 1,898 kn
ili
http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...03&ID=S0304009
EDIT: Bimbi sorry na miješanju u tematiku![]()
Zadnji uredio zerobravo : 27-02-2007 u 00:02
Opa!! Pa to mi kosta vise od fotografske opreme!?
Dajte ljudi pojasnite mi ono dolazenje do "obradene" verzije privatnim putem.
Moze li se sto pojasniti na PM?
ubit će me Bimbi
jednostavno, postoji verzija Portable Adobe Photoshop CS3, naziv sve govori.... sve ti je pojašnjeno na pravom mjestu
***Dakle linkovi za DL navedenoga SW - a su obrisani...za sve detalje (onima kojima SW treba ili samo misle da im treba) neka se jave...SW forumskome magu...zerobravu. Biljezim se sa stovanjem
Bimbi***
Zadnji uredio Bimbi : 27-02-2007 u 01:04
Ok, vidim da sam zasao u zabranjeno podrucje...
Ako ne mogu doci besplatno do photoshopa CS2 onda bar do photoshopa CS3, naravno salim se!
Preporucite mi neki besplatan program a da je bolji od Picase 2.
pa pročitaj PM, došao si prekjučer![]()
Ma procitao sam ga!?
Ali nikako skuziti kako skonuti program. Trazi mi da odaberem u Browsima s koim programom da otvorim, provao sam s par ali ne ide. Help!
što znači skonuti?
ajmo ovako; skineš ona 2 linka, extraktiraš prvi koji će sa sobom povezati drugi. pokreneš tu exe aplikaciju. i di sad tu nastaje problem?
Zadnji uredio zerobravo : 01-03-2007 u 00:03
Ajde rješite to preko PP.
@profi...očito PS nije za tebe.
Imaš besplatni GIMP, cijeli Corel suite, o adobe da ne pričamo, a čak i neki preglednici poput ACDSee, xnview, fastone i ostalih imaju neke funkcije editiranja fotografija.
Neki su besplatni, a neki nisu.
Ako ne znaš niti kako skinuti program onda stvarno ne znam što da kažem.
Ove rasprave oko nabavke programa i crackiranje vodite preko PP-a, nije tome mjesto ovdje...u najmanju ruku ovaj thread treba biti prebačen odavde.
Imaš stvarno hrpu aplikacija za obradu grafike i ti samostalno ne znaš naći niti jednu.
Proguglaj malo, naići ćeš na dosta toga.
Skonuti je losija verzija rijeci skinuti.
Ona dva linka sam otvorio ( rapidshare ). Mogu kliknuti samo na plavo ptcrtanim slovima, otvori mi se neka tablica onda opet nesto kliknem pa mi se otvora browse, pa mi trazi e-mail i pasword i tu se negdje oprilike izgubim. Od jucer lupam glavom od zid!!
lijepo ti kupi novi bug ili idi na njihove stranice i u opis programa napisi ono sto te zanima (ukratko) i on ce ti nac ono sto trazis i dati ti link i to je to
After all...
Paint.NET ce zaddovoljiti mnoge
Bookmarks