...evo čito malo po netu,navodno će imat XGA fotić (1024x768)....ekran od Z1010 sa 260k boja.....al niš tzop nije ziher.......treba još malo pričekat..........
Zanima me je li tko cuo sta o ovom modelu SonyEricssona?
(Ako je negdje u nekom postu vec nesto napisano onda se ispricavam i neka moderator obrise ovo).
Na nekim stranica sam nasao da ce ovaj model biti predstavljen na CeBit-u ove godine... valjda ima mp3 player, fm radio, kameru sa 1,2 megapixela itd.
...evo čito malo po netu,navodno će imat XGA fotić (1024x768)....ekran od Z1010 sa 260k boja.....al niš tzop nije ziher.......treba još malo pričekat..........
Hm, nikad cuo. Ali od kada sam kupio P900, ne zanimaju me vise moby, pa ni ne gledam...![]()
Nisam cuo, al bi me interesovalo na sta slici ta sprava. Imas mozda kaku sljiku?
´Ko prije umre, duze je mrtav!
Da, da, da sliku sliku nam daj- da se imam cemu nadati!![]()
trenutno nemam inspiracije...
...zasada nema slika,al biti će uskoro,nadam se....![]()
....ima i za tebe neslužbeno iznenađenje......glasine se vrte oko P1000....Poslao: -Um-
Hm, nikad cuo. Ali od kada sam kupio P900, ne zanimaju me vise moby, pa ni ne gledam...![]()
![]()
ima mnogo slika na internetu - da li su to prave u to vec ne bih ulazio... nazalost ja jos UVIJEK ne znam kako staviti sliku ovdje, pa vas zato molim da u google upisete SonyEricsson T650 i izaci ce vam neke stranice, a na nekima ce biti i pokoja slika - po onome sto sam vidio jako je dobro![]()
ma to su prototype pictures........ima ih mali miljon na jednom siteu,al nije navedena oznaka niti jednog modela,sve su to nagađanja....![]()
ovo je čisti primjer photoshopa![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ovaj oblik t68 a po boji T610 hehehe
ma te sve slike su od tuda,.......ne vjerujem dok nenađem nekaj približno origigi...
http://users.pandora.be/usep/prototypes.htm
ovaj mi je lud isto
![]()
Izmisljotine. Dajte nesto stvarnije!
skoči s nebodera pa ćeš vidit kolko je to stvarno.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Ma ima li sve one funkcije koje je SEgiy naveo?
trenutno nemam inspiracije...
još uvijek je sve 'navodno'......
opet navodno ce to biti sasvim drukciji telefon od ostale T serije - ja u ovo sumnjam, jer mislim da ako vec ima oznaku T da nece bas tako drasticno odstupati kako se pise po internetu...
Isto tako neki tvrde da je sada vec 100% sigurno da ce biti predstavljen na CeBit-u i u 3. mj. a da bi za koji tjedan mogle i sluzbene fotografije i specifikacija - bili zivi pa vidili
Do tada samo mozemo mastati o tome kakav je i nadati se da nece biti (pre)skup
Ne samo da se najavljuje ovaj mobitel, nego jos 2 - opet navodno, prema tome i nesluzbeno, mogli bi uskoro biti predstavljeni i Z300, P200, i P1000 - kojeg je vec netko ovdje spomenuo
Stvarno? Si probao? Kak to ide?Poslao: gIK
skoči s nebodera pa će� vidit kolko je to stvarno.
fanj je u pravu ostavite photoshop na miru i dajte nesto stvarno
chevapi for men
Poslao: kappa
fanj je u pravu ostavite photoshop na miru i dajte nesto stvarno![]()
Da. Kao npr. T 650. Barem sliku ako ne video. Ha, ha...![]()
Bookmarks