Prikazujem rezultate 1 do 25 od 54

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa upravo se zato i radi nadogradnja. Sve je stvar lokacije. Meni radi savrseno na mojoj lokaciji. Upitno je kako bi radilo da se nabije jos 10 usera.
    dobar grah daleko se čuje

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Operater
    vip x 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Čemu zbrka

Ovak..prvo ne kužim tu reklamu..istina je da,da imaju problema sa softom a reklame su već platili pa se vrte..al princip reklame mi nije jasan..."Brže od adsl-a"

Ak cemo tako..pa po specifikacijama t-com stavlja brzinu prijenosa 1 Mbit/s zar ne..mogu se uzet vece al se to placa a Vip od kada je dosao Hsdpa ima max 1.8 Mbit/s..zar ne...e sad ak se koristi usluga od vipa fastnet koju ne mogu carnetovci koristit ona diže hsdpa jos 3-4 puta..znaci oko 3,6 Mbit/s..i to smo rezimirali...i sad kad jos brzinu dizu na 7,2 Mbit/s sad je tek reklama "Brže od Adsl-a"..da zaključimo znaci da je vip mobile connect vec po treci put ostvario brzine prometa podataka vece od adsla...
    Znam da je hajdemo rec fluktuacija brzine kod adsl-a manje promjenjiva al i oni imaju s tim problema a i nemojte zaboravit da neki ljudi cekaju svoj adsla po 2-3 godine i jos nisu prikljuceni plus problemi sa njihovim kvalitetnim modemruterima i ip prijava i odjava....vip opet cim dodes dobijes al ovisi gdje zivis pa ti o tome ovisi i brzina..

Jedini je problem sto kad nesto novo dode kod nas na trziste puknu reklame po cijeloj Hrvatskoj..a vecina toga je moguca jedino u Zagrebu..pa ljudi moji nije Hrvatska Zagreb..(NISTA PROTIV GLAVNOG GRADA HRVATSKE)
    moj jedini zakljucak je da imaju jako loseg agenta za reklamiranje njihovih proizvoda..il ni oni sami ne znaju da su jos prije ostvarili brzinu vecu od adsl-a..

ma sve je to jadno..nisam za EU al kod njih je skoro vec i Adsl 2 bagatela a mi..kao da smo na j... juznom polu a ne prvi susjedi zemalja clanica Eu-a....sramotno..
    Zadnji uredio HpFox : 28-02-2007 u 11:01

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove