najbolji ti je converter Total video converter meni je čak slika prek cijelog ekrana i zvuk i slika su najbolji koje sam imao od filmića
Imam filmic u .avi formatu i zanima me kako namjestiti one opcije u 3GP Video Converter-u da filmic bude imao najbolju kvalitetu slike i da ton ne zaostaje? Kad prekodiram i slika mi je super, ali ili filmic steka ili ton zaostaje kad mijenjam bitrate, pa me zanima kako podesiti opcije da bude kvaliteta najbolja?
najbolji ti je converter Total video converter meni je čak slika prek cijelog ekrana i zvuk i slika su najbolji koje sam imao od filmića
|\/|0T0r0La
A koja mora tocno rezolucija mora biti da bi video bilo preko cijelog ekrana?
Motorole imaju valjda problema sa bufferom, uglavnom nakon nekog vremena obavezno dolazi do zastajkivanja videa. Stvar mozes popraviti jedino ako razlomis film na vise komada. Moja ti je preporuka:
video codec: mpeg4 (xvid) 160kbps @12.5fps
audio codec: AAC 30kbps
sve skupa u mp4 containeru
maksimalna duljina pojedinog clipa: 5 minuta
Dosta ti je bitno i kako radis crop. Sirina slike ti svakako treba biti 176 pixela a visina ne veca od 144 s tim da je djeljiva sa 16 (recimo, ja filmove obicno konvertiram u 176x96).
Konvertirani film NE SMIJE sadrzavati crne trake na vrhu i dnu!
Ako zelis stvarno maksimalnu kvalitetu (uz moguce povremene probleme sa audio syncom) onda probaj sa 140kbps video, 25fps, 176x96 u komadima od 2 minute.
Domjan
a to je meni najbolji ( total video converter ) ima opcija ko blata npr da makneš ili spremiš audio u posebnu mp3 datoteku ako želiš izvadit pjesmu s filmića a ja ti stavim 176*144 imaš tamo opciju da ti sam poštela rezoluciju i ti odabereš koja ti paše
|\/|0T0r0La
Bookmarks