s cim mogu haknit necuji WEP?
s cim mogu haknit necuji WEP?
ako pise
"unsecured wirelles network
the network is configured for open acces. information sent might be visible... etc
waiting for the network..." i nista svaki put pise "no wirelles network were found in range"
ugl kaj se na takvu mrezu ne bi trebalo moc spojit?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
i znaci na to se nemrem spojit, ako uspijem onda je cudo a
znaci nije stvar u postavkama, stvar je u udaljenosti?
btw jel i za to isto vrijedi onaj clanak?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Mislim da se mozes spojit samo probaj naci dobar signal, jer i ja imam isti problem (ali sad sam obiljeziopolozaj antene tako da nemam problema vise )
Da, vrijedi samo neznam dali je legalno ili nije (nadam se da je)
@MrBlc:
Ja sam citirao sasvim drugi clanak a ne "ostatak clanka 223" . Ako tocno procitas u clanku 224 nigdje ne pise, da postoji neki izuzetak. Isto tako u clanku 223 ne pise da upadanjem u tude mreze clanak 224 ne vrjedi.
Zakon je podjeljen u razlicite clanke jer svaki clanak opisiva razliciti kazneni predmet.
Upravo sam si zamislio facu suca, kada mu ti objasnjavas taj "stos" u kaznenom zakonu koji ti dozvoljava surfati na trosak tvog susjeda :throw:
@malena01:
Instaliraj Netstumbler (http://www.netstumbler.com/) i prosetaj malo svojim strojem. Tako najlakse mozes pronaci najbolju poziciju za primanje mreze.
Ako ti prikaziva da je signal dovoljno jak a nemozes se nikako spojiti, mreza je najvjerojatnije zasticena na neki nacin, koji Windows-i ne raspoznavaju.
Bookmarks