Čuo sam za tu igru,kakva je?
trazim death rally (iz '96). probao sam abandonia, oni imaju dosta toga, ali ovo nemaju. guglanjem sam naisao samo na DEMO verzije.
pa me zanima ako znate di se mogu jos potrazit, ima neka stranica sa starim igrama? ili ju neko ima doma pa da ju uploada, pretpostavljam da nije velika, jer '96 su jos igre bile na disketama uglavnom.
tnx![]()
Čuo sam za tu igru,kakva je?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
...mislim da ju imam na CD-u, samo je moram potražit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa što će ti uopće?Zar je tako dobra
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
evo i download link DEATH RALLY, uploadan je na zahtjev. ima 12MB...
tnx svima
je, to je to! pocnes sa slabim autom, upgrejdas ga i prolazis igru.
Na ovoj sma ja stranici našao sve igre stare koje sam tražio
http://www.abandonia.com/index2.php
nemogu virovati!!! ovu sam igru tražio prije godinu dana i nisam naša..
A kupio sam ju davno, oko 1999, ako ne i prije i izgubio
hvala vam na ovom.
meni nekad nešto dođe pa počnem igrat stare igre : gta 1 , fifa 98,99, 01 i slične
te stare igrice su legendarne. Ja sam prije godinu dana igrao wolfenstein 3d, duke nukem 3d i prince of persia. imam ih još uvjek ali nedavno sam dobio trackmaniu united - pa sad visim nad igricom većinu slobodnog vremena.
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
ma jok, neide, nikako nisam uspio pokrenut ni sa KAO NAJBOLJOM OPCIJOM dosbox-om...cak ni sa iskljucenim zvukom. ako neko ima neku alternativu, nek napise...
tnx
Bookmarks