vidi se tko zna![]()
Ovi kondomi se peru ko fine veste...moraš ih okrenut naopačke![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
vidi se tko zna![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Istina, volim veste![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
haha,sad si me sjetil...pa nekad su prave žene plele nakurnjake od vune,da muškima nebu zima..........bilo je o tome i u latinici.........
kae tomo i ti bi da ti ga netko isplete ha?![]()
..imaš vremena u ove zimske dane?....ja ti donesem tri špule i baciš se na posao...
.....btw ak ti se neda odrezat ću rukav od stare veste,jest da bu knap, al hebiga bar mi nebu zima.....![]()
imam ti ja robicu od kena i barbike, pa možeš s njihovih majica odrezati rukave...imam u svim bojama![]()
![]()
SKUR SKUR SKUR!!! JAOOOOOO!!1
Sredila te tomo priznaj poraz![]()
neće priznat....takav je tomo![]()
Neka kakav je takav je drag nam je!![]()
znala sam da nekaj mutite...![]()
ko
LJUBOMORA!![]()
PRIZNAJEM,BITKA JE GOTOVA ALI NE I RAT......Poslao: Ch3lawy
SKUR SKUR SKUR!!! JAOOOOOO!!1
Sredila te tomo priznaj poraz![]()
BTW.........jel ima neko staru vestu![]()
Ma što vestu dat ću ti šatorsko krilo ako trebaš!![]()
jel ja to njušim neke kompleksiće MANJE vrijednosti...hehe
...joj,joj prisjećanje na vojsku, joj,joj...Poslao: Ch3lawy
Ma što vestu dat ću ti šatorsko krilo ako trebaš!![]()
![]()
krivo, on je jedan od onih koji nemoraju u vojsku
Andrea. Daleko sam od kompleksa manje vrijednosti otprilike kao papa od obrezivanja. Ja sam samo podržavao tomu. Mi muški se moramo držat zajedno!
...opet prisjećanje na vojsku, joj, joj...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ok ok ivanePoslao: Ch3lawy
Andrea. Daleko sam od kompleksa manje vrijednosti otprilike kao papa od obrezivanja. Ja sam samo podržavao tomu. Mi muški se moramo držat zajedno!
A od kud ti znaš kako se ja zovem? ŠPIJUNKO!
...djelomićno ćelava...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
uvijek dobijem ono što hoću ... sjećaš se? tak ak me nekaj zanima...saznam....hehePoslao: Ch3lawy
A od kud ti znaš kako se ja zovem? ŠPIJUNKO!
a dmi za tebe samo jedna riječ- skinsica![]()
pa ni jedno ni drugo al sada su mi draze gimice neg bebice,ma neznam stavit,dodite me u os vidjetPoslao: andrea
a jel ti voliš gumice ili bebice?
btw kad ćeš stavit sliku da te vidimo?![]()
Bookmarks