Ajde,ozdravi nam što brže.Sve najbolje,i nemoj dugo ostat u bolnici
dakle neki dan sam se razbolio i pošao u doktora ja sam mislio da je obična prehlada, ali nije. Majka je bila uvjerena da je gripa; svi simptomi su upućivali na to(velika febra od 38,5 do čak 40,2-tu mi je bilo sumnjivo malo) bolovi u vratu, svaka kost boli....
Jutro kad sam išao kod doktora iznenadno sam probljedio. Neželim ni pomišljati što je. Doktor je rekao da dođem u ponedjeljak po nalaze i da se pripremim na boravak u bolnici barem 3-4 dana. Misli se da imam reumatsku groznicu ili mononukleuzu.Tako da od ponedjeljka imam laptop u bolnici. Valjda imaju priključak za internet. Ako nemaju imam brata koji će me izvještavat o svim trgovinama na forumu.
DUBRAVA RIJE
iPhone je tu....
Ajde,ozdravi nam što brže.Sve najbolje,i nemoj dugo ostat u bolnici
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Da ti se pridružim? Imam operirati krajnike... LOL Da dio foruma malo premjestimo na Medarevo?
A to da imaju priključak za net, moš mislit! Nemaju ni jastuk kako treba. Meni su prije 2 godine kad sam bio na operaciji žući dali neki baby-kušin tako da sam doslovno buljio u plafon.
E, čuvaj se. Možda je viroza. Ja sam 4 dana bio u totalnoj komi. Bolilo sve, kosti, glava, nisam mogao ni jesti ni piti, samo sam ležao po cijeli dan i noć. Bilo mi je svejedno koliko je sati-3 ujutro ili popodne.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja bih ti odmah rekla da je mononukleoza ako se cini ozbiljnije od gripe, ugl provodi strogu dijetu i izbjegavaj voltarene i aspirine, pij panadol i lupocet jer ti oni prije navedeni mogu dodatno ostetit jetru koja ti je sad malo prolazno otecena ako imas mono. sretno![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks